Dejligt aktivitetscenter nær Nationalpark Vadehavet

I Skærbækcentret tæt på Nationalpark Vadehavet finder du masser af muligheder. Selvom Nationalpark Vadehavet er en oplevelse i sig selv, så har vi mange aktiviteter på centret, I kan more jer med. Vi har svømmehal med 25 m bassin, varmtvandsbassin, børnebassiner, 1 meter- og 3 metervipper, vandrutschebane, gratis spabad, dampbad, helsekabine, sauna mv. I svømmehallen er der aktiviteter for hele familien til mange timer. Derfor er der rig mulighed for at komme i vandet, når du tager på ferie hos os.

I finder også et topmoderne 8-baners bowlinganlæg, der er velegnet til såvel hygge som konkurrence. Der er også mulighed for at nyde en kold fadøl og spise lidt lækker mad i forbindelse med jeres bowling – og vi tilbyder naturligvis også “Spis & bowl”. Det kunne eventuelt være en herlig aftenaktivtiet efter en dag i Nationalpark Vadehavet.

Vi har blandt andet også legeland til de små, fitnesscenter, 2 store sportshaller, Kunstnerhuset med vekslende udstillinger, en herlig café med et stort udvalg af lækre retter samt Restaurant Staffeli – en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området.

I ferieperioderne er der også gang i Kidz- og Miniclub - der er der altid masser af aktiviteter for store og små. 

Året rundt er der masser af forskellige aktiviteter i skærbækcentret – alt fra koncerter, masser af sport og foredrag til landskampe i håndbold og meget mere.

Velkommen til skærbækcentret – Danmarks hyggeligste feriecenter tæt på Nationalpark Vadehavet.

Hent flere

Kom tæt på Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet ligger ganske tæt på skærbækcentret. Tag de gode vandresko på, og undersøg det smukke landskab, der er helt unikt. Her kan I se nogle af de mange trækfugle, der kommer til området. Er I interesserede i naturens økosystemer, er Nationalpark Vadehavet også det helt rigtige sted at tage hen. Her kan I spotte planter og fugle, der, gennem de sidste mange år, har tilpasset sig de hårde levevilkår i området.

Nationalpark Vadehavet er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste – på højde med fx Grand Canyon, Pyramiderne i Egypten og Akropolis i Athen

I Nationalpark Vadehavet har I virkelig mulighed for at komme tæt på naturens kræfter. To gange om dagen skifter tidevandet, og de små vandløb og mudderfladerne bliver erstattet af havvandet og omvendt. Har I endnu ikke set det, er Nationalpark Vadehavet bestemt et besøg værd. På ingen tid kan I være vidne til, at det smukke landskab ændrer sig, hvilket er helt unikt for området.

Safariture, Nationalpark Vadehavet og den smukke natur

Er I på udkig efter et aktivitetscenter i naturskønne omgivelser, er skærbækcentret et oplagt valg. Vi har sammensat en række af ferier, hvor du får mulighed for at kombinere afslapning med ture ud i det blå. Det kunne eksempelvis være en Sort Sol Safari, hvor I kan få mulighed for at se tusinder og atter tusinder af fugle i smukke formationer på himlen. I kan også booke et lystfiskerophold. Du kan købe fiskekort hos os, og med et ophold på vores aktivitetscenter er der noget for hele familien, hvis ikke alle vil med ud at fiske.

Ellers er en tur til Nationalpark Vadehavet altid en rigtig god ide. Her kan store såvel som små blive fascineret og bjergtaget af den smukke natur. Tag bilen, snør vandreskoene eller lej nogle cykler – mulighederne er mange, men heldigvis ligger Nationalpark Vadehavet ikke særlig langt væk fra skærbækcentret.

Klar til at booke?

Hold ferie med hygge og sjove aktiviteter

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag