Feriebyen ved skærbækcentret tilbyder nu også førsteklasses ferieophold for gæster med behov for mere plads, fleksibilitet og hjælpemidler. F.eks. gæster som på forskellig vis lever med handicap.

I  feriebyen er der bygget 6 handicapvenlige feriehuse, som er mere handicapvenlig indrettet, end de øvrige huse i feriebyen. Disse sommerhuse er velegnet til bofællesskaber, personer i kørestol, personer som er gangbesværede eller andre gæster, som holder ferie sammen med andre.

Der er mulighed for at få monteret armstøtte ved toilettet, at låne en toiletforhøjer samt badetaburet. Desuden kan skabene under håndvask på badeværelset fjernes, således der er bedre plads til en kørestol.

Man kan ikke andet end føle sig hjemme i de lyse, velindrettede og moderne feriehuse i feriebyen ved skærbækcentret.

Læs mere på godadgang.dk om hvilke faciliteter vi tilbyder.

 

 

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Indretning af de handicapvenlige feriehuse

Badeværelset er rummeligt med bruser samt vask og toilet med armlæn, der har hæve- sænkefunktioner. Køkkenet er fuldt udstyret, med det der er brug for til familien eller gruppen. Der er bl.a. opvaskemaskine, komfur og ovn samt køleskab med lille fryser.

Det ene soveværelse er også mere rummeligt. I den kombinerede stue/køkken er der TV med hele 51 digitale programmer fra ind og udland. Desuden er der fri WiFi i både feriecentret og alle feriehuse.

 

Grundtegning af de handicapvenlige feriehuse

Optegning af alle vores feriehuse

De handicapvenlige feriehuse er på denne tegning markeret med gult. Sort markerer husdyrvenlige huse.

Klik her for at se kortet i en større udgave

Gratis hjælpemidler udlånes

Hjælpemidler udlånes uden beregning: badestol og armstøtter ved toilet. Dette skal bestilles før ankomst.

 

Bestilling af hjemmepleje

Hvis der er brug for hjemmehjælp eller hjemmesygepleje, så husk at dette skal bestilles senest 3 uger før du ankommer. Her skal du kontakte din kommune, som så giver besked til Tønder Kommune, der er feriecentrets hjemmekommune. Det er også muligt at bestille andre hjælpemidler til opholdet, hvis dette er påkrævet.

Klar til at booke?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag