Lad din næste fisketur gå til Nationalpark Vadehavet

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at du fanger noget, men til gengæld kan vi love dig, at du får en herlig fiskeoplevelse, når du prøver lykken på de mange unikke og smukke fiskesteder i og omkring Nationalpark Vadehavet. Faktisk er Tønder Kommune den kommune i Danmark, der kan byde på mest fiskevandskyst.

Populære fiskesteder

Et af de mest kendte og mest yndede fiskesteder er Vidåen, der løber ud i Vadehavet vest for Tønder. Her fanges havørred og laks fra april til oktober, og for medefiskere er Vidåen et sandt eldorado med mulighed for at fange eksempelvis ål, aborre, skalle og brasen. Men også Brede Å og Brøns Å er meget populære fiskesteder. For at fiske i åerne skal man købe fisketegn og fiskekort fra de lokale foreninger.

Der er også flere put & take-søer, f.eks. Arrild Fiskesø og Rebæk Fiskesø. Her kræves ikke fisketegn, men til gengæld betaler man entré for at få lov til at fiske i søerne.

Hvis du vil overnatte i forbindelse med din fisketur, er de lækre feriehuse i ”Danmarks hyggeligste feriecenter” Skærbækcentret et oplagt valg. Priserne starter ved bare 405 kr. pr. nat – for hele feriehuset!

Læs mere om overnatningsmulighederne her

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Klar til at booke?

Hold ferie med hygge og sjove aktiviteter

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag