Kunstnerhuset

Kunstnerhuset er et aktivt og spændende sted, hvor kunsten er synlig og tilgængelig for alle. Et sted for kunstnerisk udfoldelse i alle afskygninger og på alle niveauer. Vi er ikke et museum, et galleri, eller atelier, vi er det hele og mere til. Vi er et sted for udstilling af lokale talenter både professionelle og ikke, og et sted hvor enhver med interesse kan udforske kunsten og sine kunstneriske udfoldelsesmuligheder.

Året rundt kører vi korte og lange kunstkurser, kunstweekends- og sommerophold, foredrag, kunstudstillinger, events m.v. Har du en god idé til noget så kontakt os på metteg@scsk.dk

Slå dig løs i fx keramik og glasafdeling, vævestue samt et stort og lyst atelier til alle pladskrævende kurser fx maleri, croquis, pileflet, silkemaling, skulptur og meget mere.

Vi er glade for, at du kom forbi, og glæder os til at se dig i Kunstnerhuset.

Besøg Kunstbutikken – her finder du gaver til enhver anledning og i alle prisklasser.

Se de aktuelle udstillinger og aktiviteter.

Bliv medlem af Kunstnerhusets Venner.

Book en rundvisning i Kunsterhuset (min. 10 personer)

Læs meget mere om Kunstnerhuset og alle aktiviteterne under menupunktet: Aktiviteter / Kunstnerhuset.

 

Værksteder

Kunstnerhuset arrangerer året rundt kurser indenfor kunst og kunsthåndværk, kulturarrangementer med foredrag og koncerter, events, særudstillinger m.m Herudover er Kunstnerhuset’s værksteder åbne for alle, der kan leje en plads i et værksted med fantastisk lys, professionelt udstyr og 100 % ro til fordybelse.

For mere info om leje af Kunstnerhuset tryk her.

Kunstnerhuset byder på glas- og keramikværksted, atelier- og multiværksted, samt en helt ny vævestue. Kunstnerhuset’s vævestue er udstyret med vel nok Danmarks smukkeste væv, nemlig den historiske ”Frederiksborg slotsvæv” samt ikke mindre end 10 skaftevæve.

Hent flere

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag