Vildtaften i Staffeli – en aften i vildtets tegn

Fredag d. 10. oktober 2025 kl. 18.00

Pris: Kr. 495,- pr. person

Så skal du med til vores Vildtaften i Staffeli! Her kan du glæde dig til en aften fyldt med lækre smagsoplevelser, hvor vi hylder efteråret med en udsøgt 4-retters menu – selvfølgelig med nøje udvalgte vine til hver ret.

Det hele foregår i vores hyggelige selskabslokale Staffeli, hvor stemningen er afslappet og maden i topklasse.

 

Køb din billet her

 

En middag, der tager dig med ud i skoven

Når efteråret banker på, er det tid til at forkæle sig selv – og måske nogle gode venner – med en aften, hvor maden får lov til at spille hovedrollen.

Vores køkkenchef har sammensat en menu, der tager dig på en rejse gennem efterårets bedste råvarer – alt sammen serveret med vin, der matcher og løfter smagsoplevelsen.

Vi starter med bobler i glasset og fortsætter med fire skønne serveringer, hvor hver bid og hver slurk er gennemtænkt.

 

Menuen for Vildtaften

Velkomst:
Cremant de Bourgogne – Paul Delane
Vi starter aftenen med sprøde bobler, der sætter stemningen for resten af aftenen.

Forret:
Græskarsuppe med røget andebryst, brombær og toast Melba
Vinen til: 2023 Selection Delas Viognier, Maison Delas Freres
En fløjlsblød suppe med sødme og røgede noter, perfekt akkompagneret af en frisk og aromatisk hvidvin.

Mellemret:
Carpaccio af dyrefilet med urtesalat i vinaigrette, kapers, trøfler, granatæblekerner og friskbagt surdejsbrød
Vinen til: 2024 Barbera d’Asti, Azienda, Agr Rosa Fiore
En raffineret mellemret, hvor det møre kød og de dybe smage af trøffel og kapers møder en rund og frugtig rødvin.

Hovedret:
Rosastegt fasanbryst med pommes Anna, stegte svampe, syltede solbær, crudité af bolchebeder og vildt sauce
Vinen til: 2018 Chateau Pierrail Rouge, Bordeaux Superieur, Chateau Pierrail
Et ægte efterårshit – klassisk, kraftfuldt og med masser af karakter, både i tallerkenen og i glasset.

Dessert:
Blommetærte med chokolademousse og havtorn coulis
Vinen til: The Tawny, Graham’s
Vi slutter af på toppen med en dessert, der balancerer sødme og syre – naturligvis ledsaget af en fyldig portvin.

 

Pris og praktisk info

Prisen for denne komplette aften inklusive vinmenu er 495,- kr. pr. person.

Tilmelding er nødvendig. Book din plads senest den 6. oktober 2025.

 

Book din plads her

 

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag