Er du på udkig efter en lækker, nem middag, som hele familien vil elske? Så skal du besøge vores familiebuffet! Alle er velkomne.
Buffeten er åben hver fredag og lørdag fra kl. 17.00- 21.00
Vores buffet varierer alt efter sæsonen, men uanset hvornår du besøger os, kan du regne med et festfyrværkeri af smagsoplevelser! Du kan glæde dig til sprøde stenovnsbagte pizzaer, friske sæsonbestemte salater, varme retter, kød, lækre saucer og hjemmelavede dips samt hjemmebagt stenovnsbrød.
Book bord via vores online booking portal eller på telefon 74 75 19 70!
Book bord
All you can eat Softice
Som noget helt nyt er der nu all you can eat ta’ selv softice inkluderet i buffeten! Slut aftenen af med en cremet og forfriskende softice – top den med dine favorit toppings, og nyd en søde afslutning på en dejlig middag.
Book bord
Husk at booke bord, så du er sikker på at få en plads og kan nyde alt det lækre uden at gå forgæves.
Ring til os på 74 75 19 70 for at sikre dig dit bord, eller book bord online.
Book bord nu
Priser:
Voksne: kr. 179,-
Børn (2-12 år): kr. 99,-
Børn (under 2 år): Gratis
Forbehold for ændringer.
Buffet for hele familien mellem jul og nytår
Mellem jul og nytår byder vi på en lækker og afslappet buffet i Caféen den 26., 27., 28. og 29. december fra kl. 17.00 til 21.00. Her kan hele familien samles til god mad og hyggelige stunder, mens ferien nydes.
Buffeten ryddes kl. 21.00, så vi anbefaler, at bordreservationer ikke laves senere end kl. 20.15, så I har god tid til at spise og hygge jer.
Book buffet mellem jul og nytår
Nysgerrig på menuen?
I uge 51 finder du dette på menuen:
Fredag
- Stenovnsbagte napolitanske pizza. Bagt i høj varme for sprød bund og luftig skorpe. Et udvalg med noget for enhver smag – bl.a. Margherita, Pepperoni, Skinke, Vegansk samt vores populære kartoffelpizza med rosmarin og bacon.
- Sprøde pommes frites. Hertil hjemmerørt aioli.
- Røget makrel på urtesalat vendt i vinaigrette
- Nakkesteg svøbt i bacon
- Flødekartofler
- Chili con carne med ris
- Pasta med krydret tomatsauce og bagte cherrytomater
- Melonsalat med feta og rucola
- Rodfrugtsalat vendt i sennepsdressing og ristede kerner
- Brun sauce
- Mini forårsruller- Sprøde små bidder fyldt med grøntsager og krydderier. Serveres med klassisk sur/sød sauce.
- Panerede goujons af ising. MSC-mærket for bæredygtigt fiskeri. Serveres med cremet citronmayonnaise.
- Hjemmebagte stenovnsbrød - den klassiske variant med aromatisk hvidløg eller den uimodståelige version med smeltet ost.
- Panna cotta m. appelsinspejl
Lørdag:
- Stenovnsbagte napolitanske pizza. Bagt i høj varme for sprød bund og luftig skorpe. Et udvalg med noget for enhver smag – bl.a. Margherita, Pepperoni, Skinke, Vegansk samt vores populære kartoffelpizza med rosmarin og bacon. Glæd dig også til 2 forskellige juleinspirerede pizzaer.
- Sprøde pommes frites. Hertil hjemmerørt aioli.
- Pasta med laks i flødesauce tilsmagt med sennep
- Græsk Stifado med kartoffelmos
- Stegt kyllingebryst med krydrede grøntsager
- Spaghetti carbonara med bacon
- Tomatsalat med mozzarella og balsamico
- Spidskålssalat med æbler og valnødder
- Hønsevelote
- Mini forårsruller- Sprøde små bidder fyldt med grøntsager og krydderier. Serveres med klassisk sur/sød sauce.
- Panerede goujons af ising. MSC-mærket for bæredygtigt fiskeri. Serveres med cremet citronmayonnaise.
- Hjemmebagte stenovnsbrød - den klassiske variant med aromatisk hvidløg eller den uimodståelige version med smeltet ost.
- Chokoladekage med hindbærskum