Hvor langt er I med forberedelserne? Vi hjælper gerne! Hold jeres konfirmationsfest her hos os i skærbækcentret.

Se vores store 2022 konfirmationsmenu

 

Konfirmationsfest med masser af sjov

Til en konfirmation i Skærbæk er der ikke nogen, der keder sig – vi har alle muligheder for aktiviteter lige her, hvor festen holdes.

Til de mindre børn har vi et indendørs legeland, der frit kan benyttes og til børn og voksne i alle aldre, er der mulighed for aktiviteter i vores haller, på bowlingbanerne eller i svømmehallen. Udenfor er der desuden en stor legeplads og en multibane.

Det betyder, at jeres konfirmationsfest ikke behøver være traditionel, hvis I gerne vil prøve noget anderledes, når spisningen er overstået.

 

Traditionel konfirmation

Hvis I hellere vil holde  en helt traditionel konfirmation, kan I naturligvis også dette. Det er jeres dag, så det er jer, der bestemmer. Skærbækcentret byder nemlig på festlokaler i alle størrelser, hvor vores team og blomsterdekoratør sørger for, at der er flot pyntet med de farver, konfirmanden bedst kan lide.

 

Send en e-mail

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Mad til konfirmanden

Det er en stor og vigtig dag for konfirmanden og derfor skal maden være noget, der falder i hovedpersonens smag. Køkkenchefen i skærbækcentret og hele teamet skal derfor nok hjælpe jer med at finde den menu til jeres konfirmation, som konfirmanden drømmer om.

 

Konfirmation med overnatning

Har I gæster, der kommer langvejs fra, er der mulighed for overnatning i vores feriehuse til en speciel konfirmationspris. Dette bestilles sammen med det endelige antal gæster.

 

Kom forbi og besøg os – eller ring

Kontakt Gitte eller Liselotte på tlf. 74 75 19 70, hvis I gerne vil høre mere eller booke jeres konfirmation i Skærbæk – eller lav en aftale om en rundvisning i vores festlokaler. I er også velkomne til at sende en mail på gitte@scsk.dk

Derudover må I naturligvis også blot kigge forbi, når det passer jer og indsnuse atmosfæren og se vores dejlige omgivelser.

Vil du overnatte?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Se hele holdet
F&B Manager

Torben
Warncke

  • Restaurant Staffeli
  • Mad ud af huset
  • Hold din fest i skærbækcentret
  • Mad til firmafester
Kontakt Torben
Køkkenchef

Anne Cathrine
Just Christensen

  • Restaurant Staffeli
  • Mad ud af huset
  • Hold din fest i skærbækcentret
  • Mad til firmafester
Kontakt Anne

Hvad har du brug for?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Restaurant
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Skærbækcentret
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag