Hvor langt er I med forberedelserne? Vi hjælper gerne! Hold jeres konfirmationsfest her hos os i skærbækcentret.

Se vores store 2024 konfirmationsmenu

Konfirmationsfest med masser af sjov

Til en konfirmation i Skærbæk er der ikke nogen, der keder sig – vi har alle muligheder for aktiviteter lige her, hvor festen holdes.

Til de mindre børn har vi et indendørs legeland, der frit kan benyttes og til børn og voksne i alle aldre, er der mulighed for aktiviteter i vores haller, på bowlingbanerne eller i svømmehallen. Udenfor er der desuden en stor legeplads og en multibane.

Det betyder, at jeres konfirmationsfest ikke behøver være traditionel, hvis I gerne vil prøve noget anderledes, når spisningen er overstået.

 

Traditionel konfirmation

Hvis I hellere vil holde  en helt traditionel konfirmation, kan I naturligvis også dette. Det er jeres dag, så det er jer, der bestemmer. Skærbækcentret byder nemlig på festlokaler i alle størrelser, hvor vores team og blomsterdekoratør sørger for, at der er flot pyntet med de farver, konfirmanden bedst kan lide.

 

Send en e-mail

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Mad til konfirmanden

Det er en stor og vigtig dag for konfirmanden og derfor skal maden være noget, der falder i hovedpersonens smag. Køkkenchefen i skærbækcentret og hele teamet skal derfor nok hjælpe jer med at finde den menu til jeres konfirmation, som konfirmanden drømmer om.

 

Konfirmation med overnatning

Har I gæster, der kommer langvejs fra, er der mulighed for overnatning i vores feriehuse til en speciel konfirmationspris. Dette bestilles sammen med det endelige antal gæster.

Kom forbi og besøg os – eller ring

Kontakt Morten på tlf. 74 75 19 70, hvis I gerne vil høre mere eller booke jeres konfirmation i Skærbæk – eller lav en aftale om en rundvisning i vores festlokaler. I er også velkomne til at sende en mail på salg@scsk.dk

Derudover må I naturligvis også blot kigge forbi, når det passer jer og indsnuse atmosfæren og se vores dejlige omgivelser.

Vil du overnatte?

Feriehuse med idyl - her føler du dig hjemme...

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag