Få en sjov og aktiv naturoplevelse ved Vesterhavet – med masser af fart i sejlene og sus i maven.

Lyder en sjov, fartrig og aktiv dag i naturen som lige noget for dig? Så skynd dig at pakke strandtøjet og sæt kursen mod Rømø, hvor en af Europas bedste strande til strandsurfing venter på dig. Så er du garanteret en dag med vind i håret, fart i sejlene og sus i maven. Du kan godt begynde at glæde dig!

 

Mere om oplevelsen

Heldigvis behøver du ikke rejse langt for at opleve et af Europas bedste steder at strandsurfe. Det kan du nemlig på Rømø, hvor du samtidig er omgivet af den fantastiske vadehavsnatur, der er at finde på UNESCOs fornemme liste over verdensarv. Den stabile vestenbrise og Rømøs kilometer lange strande er som skabt til sommerhalvårets sjoveste aktivitet – strandsurfing!

Uanset om du er til fart og adrenalin, eller du foretrækker en stille og rolig tur i kystlandskabet, så får du en sjov dag med strandsurfing. Hvad end du er 14 år gammel eller frisk og oplevelseslysten som 90-årig, så kan du nemlig være med. Vores dygtige instruktører sikrer en tryg oplevelse – og tager udgangspunkt i dit niveau.

Så sæt dig godt til rette i strandsurferen og mærk suset, når vinden griber sejlet og får dig til at ræse henad stranden, mens du sikkert tæmmer vinden med dit sejl og manøvrerer som en prof.

Book oplevelsen samtidig med at du booker dit feriehus – eller ring på 74 75 19 70 så hjælper vi at få det booket.

SE MERE SE MINDRE
Hent flere
Klar til at booke?

Hold ferie med hygge og gode oplevelser

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag