Er I på udkig efter et professionelt, men samtidig hyggeligt kursuscenter?  I Skærbækcentret får I de perfekte rammer til udfoldelse af ideer, og der er plads til at holde alt lige fra de små møder til store konferencer helt op til 1600 deltagere.

Vores dygtige team i Salg- og konferenceafdelingen står altid klar til at hjælpe med at planlægge jeres næste konference – eller kursusdage hos Skærbækcentret i Sønderjylland. De kan bistå med alt lige fra bordopstilling til forplejning.

Vi byder jer velkommen til et kursus- og konferencecenter i naturskønne og rolige omgivelser midt i Danmarks flotteste natur med Nationalpark Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo.

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere på overnatning og konferencer på konkurrencedygtige vilkår – også til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumkriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Kontakt Salg- og konferenceafdelingen på 74 75 19 70 eller salg@scsk.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

 

Se brochuren og bliv inspireret:

SE MERE SE MINDRE

Konferencer med plads til det hele


  • Mødelokale med AV-udstyr
  • Teknisk support
  • Kaffe, isvand og frugt i mødelokalet
  • 2-retters menu eller buffet
  • Overnatning i moderne feriehus
Hent flere

Få en oplevelse på vores kursuscenter

Hos skærbækcentret har vi fokus på at gøre jeres kursus- & konferencedage til en god oplevelse. Vi tilbyder kursuslokaler i forskellige størrelser fra 2 til 1600 personer.

Størstedelen af lokalerne på kursuscentret er indrettet med foldevægge, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til både lokaleindretning og stole-/bordeopstilling.

Og vores stab af dedikerede medarbejdere på vores kursuscenter står klar til at hjælpe jer igennem dagen. Vi sætter en ære i at betjene vores gæster i en venlig og uhøjtidelig stil. Vi elsker udfordringer, og vi elsker at have gæster.

Kontakt Salgs- og konferenceafdelingen på 74 75 19 70 eller salg@scsk.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer.

 Tag et nærmere kig på vores lokaler mv. her

 

Vores kursuscenter gør dagen nemmere

Er der brug for AV- og lydudstyr, så har vi alt det nødvendige i skærbækcentret. Vores konference- & kursuscenter har alt udstyr, I kan have brug for, og vi tilbyder mulighed for anvendelse af scene, podie og andet, som et større arrangement kan have brug for. Vi sørger også for, at I hele dagen har adgang til lækker og nærende mad, som ruster jer til kursusdagen på vores kursuscenter.

 

Et kursuscenter, som kombinerer fornøjelse og arbejde

Skærbækcentret tilbyder en lang række af aktiviteter, der kan kombineres med en kursus- eller konferencedag. Vi har alt fra sportshaller, tennisbaner, fitnesscenter og svømmehal til dampbad, spabad, dejlige udendørsområder og en skøn natur lige i nærheden. Lad dine kollegaer, og dig selv, slå tankerne fra for en stund og nyde tilværelsen, mens I er på besøg på vores kursuscenter.

Skal I overnatte i forbindelse med kurset, tilbyder vi overnatning i et af vores 100 moderne og flotte feriehuse. Husene er dejligt indrettet med alle faciliteter, og de ligger i få minutters gåafstand fra kursuscenteret.

 

Vælg et kursuscenter i smukke omgivelser

Vælger I vores kursuscenter, får I mulighed for at holde kurser og møder i fantastiske omgivelser. Vores kursuscenter ligger i Sydvestjylland i det skønneste landskab. Tæt på smuk natur og havet er der højt til himlen og plads til hygge og kreative tanker. Og med Nationalpark Vadehavet nærmest lige uden for døren.

Strækker kurset siger over et par dage, kan I bruge jeres fritid på at besøge eksempelvis Rømø eller Tønder, og I kan komme til den tyske grænse på små 30 min. På den måde kan I kombinere jeres besøg på vores kursuscenter med et par gode ture ved det naturskønne Vadehav.

 

Teams, Zoom, Skype ….

Alle vores mødelokaler er opdateret i 2021, og vi håndterer alle former for møder lige fra det traditionelle møde, til hybridmøder eller rene online-møder.  Alt vores hardware er optimeret til “den nye virkelighed” efter Covid19. 

Vi lader dig selvfølgelig ikke i stikken når du holder et møde, kursus eller konference hos os. Vi garanterer at alt hardware  – internet, vores pc’ere, projektorer, skærme, kameraer, lyd mv. – virker når du går i gang. Og ellers er vi altid i huset og kan tilkaldes med kort varsel hvis teknikken svigter.

Tag et kig rundt i det meste af skærbækcentret i denne 360graders optagelse – se med her

 

      

Kontakt os

Konferencer med ...plads til det hele

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag