Book overnatning eller ferie i Sønderjylland

Book nu

Overnatning i Sønderjylland hos skærbækcentret

Er du på udkig efter overnatning i Sønderjylland til næste ferie? Så lad valget falde på skærbækcentret. I skærbækcentret er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser i forbindelse med overnatning i Sønderjylland.

Kom og nyd masser af gratis familieaktiviteter, Nationalpark Vadehavet og få nye oplevelser i det sønderjyske. Hold ferie for hele familien i Danmarks hyggeligste feriecenter med masser af plads til at være sammen’

Læs mere og book ferien her

Se oversigtskort over feriebyen her

Se priser og tilkøbsmuligheder her:

2022 – sæson

2023 – sæson

Det får du, når du bestiller overnatning i Sønderjylland hos skærbækcentret:

4 voksne og 3 børn
GRATIS adgang til svømmehal, legeland og fitnesscenter
Mulighed for at tilkøbe morgenmad og frokost
Mulighed for at medbringe husdyr
book ferien nu Se brochure

Få en aktiv ferie i forbindelse med overnatning i Sønderjylland

Snup serven i et slag badminton eller tennis, eller hvad med en gang basketball, fodbold, bordtennis eller hockey?

Skal du have en overnatning i Sønderjylland, eller er du på udkig efter det helt rigtige sted til næste års ferie, og vil du gerne have lidt ekstra fart over feltet? Skærbækcentret har både aktivitetshaller og bowlingcenter foruden fitnesscenter. For de unge er der forskellige spillemaskiner, som de kan boltre sig med i forbindelse med overnatning i Sønderjylland.

Lad de små lege udendørs i forbindelse med overnatning i Sønderjylland

Er du og din familie på udkig efter overnatning i Sønderjylland, der byder på sport, motion og plads til at udfolde sig for både børn og voksne?

Feriebyen, som er en del af skærbækcentret i Sønderjylland, er et eldorado for legesyge børn. Store grønne arealer, hoppepude, legeplads med klatrestativer og gynger samt bålsted til snobrød. Der er også mindre legepladser i feriehusområdet. Her er der virkelig alt, hvad børn kan drømme om, når den står på overnatning i Sønderjylland.

I skærbækcentret har vi også børneaktiviteter som for eksempel kunstskattejagt, T-shirt maling, malerværksted, bolchekogning og børnebowling. (Nogle af aktiviteterne er periodebestemt. Kontakt os gerne, hvis du har konkrete spørgsmål til hvornår vi afholder specifikke aktiviteter.)

Med masser af grønne arealer, boldbaner, tennisbaner og petanquebane er der alle muligheder for at være aktiv i ferien og i forbindelse med overnatning i Sønderjylland. Her er også en multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.

Skal din overnatning i Sønderjylland nydes i smuk natur?

Tag på en skøn udflugt med familien for at se byen og området – eller måske kan I udforske marsklandet og Nationalpark Vadehavet.  Så kan du og familien tage en rask tur, når I er vågnet friske op efter en overnatning i Sønderjylland hos skærbækcentret.

Har I lyst til at opleve området på cykel har vi en aftale med Rømø Cykler – der udlejer alle former for cykler incl. elcykler. Book direkte på deres hjemmeside www.romocykler.dk og få cyklen leveret direkte til Skærbækcentret. Cykelhjelme låner vi ud – helt uden beregning.

Skal pulsen i vejret, hjælper vi gerne med at finde den løberute, der passer dig. Vi har gangstier rundt i området, og ved vores feriecenter finder du også en løbebane. Det giver dig mulighed for at få trænet lidt, selvom du er på ferie eller nyder en overnatning i Sønderjylland.

Nyd den lækreste mad, når den står på overnatning i Sønderjylland

Ferie og overnatning i Sønderjylland er som ofte lig med lækker og velsmagende mad. I skærbækcentret har vi også en familierestaurant kaldet Restaurant Staffeli. Det hedder den på grund af dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte-retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer.

Vi har også en hyggelig café. I Caféen tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller cappuccino.
Prøv også centrets ”Spis og Bowl”-pakke i forbindelse med overnatning i Sønderjylland, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet.

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, som er lige til at nyde i feriehuset.

Vi har valgfri ankomst og afrejse-dag, og det gælder både, hvis du skal have flere eller blot en overnatning i Sønderjylland. Så du bestemmer helt selv, hvor mange dage dit ophold i vores feriecenter i Sønderjylland skal vare. Det er en fleksibilitet, der er yderst praktisk.

Så kom i feriestemning i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”.

"Meget lækker mad, både aften og morgen. Og dejligt at der både er viskestykke, opvaskemaskine, opvaskebørste, klude m.m. i huset, især når det kun var et kort ophold vi havde."
Anja Søby Duun
Vi vil gerne give mange stjerne til jeres service afdeling. Jeres altmuligmænd er super gode til at ordne alt - med et smil og en kvik bemærkning. Super - mange stjerner.
Gert Meier
“Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre”
Josefine Würtz
Vi har været meget glade for vores ferie. Børnene har nydt alle aktiviteter. Det er jo en fornøjelse at møde jeres hjælpsomme personale, intet er for småt til at få hjæp til. Tak for denne gang. På gensyn"
Vivi Jensen
Vi er kommet på ferie i Skærbækcentret siden starten af 00’erne. Og besøger det gerne flere gange årligt. Feriehusene er fantastiske, personalet og servicen ligeså. Og så er det nogle dejlige omgivelser – og med naturen... helt tæt på. Vi anbefaler gerne stedet til familie, venner og bekendte. Vi glæder os til allerede nu til vores næste ophold,  der allerede  er booket. Læs mere
Karin & Preben, Sæby
"Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et super arrangement. Maden var i top, lokalet var flot pyntet og servicen var helt fantastisk. Hele vejen rundt en dejlig oplevelse, tusind tak."
Karina og Steffan Morgenstern
“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen
"Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet."
Ane-Marie Steensen
“Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.”
Edith Kristensen
Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Mennesker Ved Buffet

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede