• da
  • en
  • de

Skærbækcentret

I Skærbækcentret i Sønderjylland er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser.
Vi har de perfekte rammer til din næste mini-ferie eller ferie i Sønderjylland, uanset hvad du har lyst til: At svømme, lege, træne – eller bare have det sjovt.

Når du er på vores feriecenter, har du nemlig fri adgang til både badeland, fitnesscenter, legeland og badmintonbaner.
Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne – og helt gratis!

Et aktivt feriecenter i Sønderjylland

Snup serven i et slag badminton eller tennis, eller hvad med en gang basketball, fodbold, bordtennis eller hockey?

Skærbækcentret har både aktivitetshaller og bowlingcenter foruden fitnesscenter og skydebaner til indendørs aktiviteter. For de unge er der forskellige spillemaskiner.

Lad blot børnene gå på opdagelse udenfor

Hele Skærbæk Ferieby, som er en del af Skærbæk Feriecenter i Sønderjylland, er et eldorado for legesyge børn. Store grønne arealer, hoppepude, legeplads med klatrestativer og gynger samt bålsted til snobrød.

Der er også mindre legepladser i feriehusområdet.

Slip sportsånden løs i vores feriecenter

Er du og din familie på udkig efter et feriecenter i Sønderjylland, der byder på sport, motion og plads til at udfolde sig?
Med masser af grønne arealer, boldbaner, tennisbaner og petanquebane er der alle muligheder for at være aktiv i ferien. Her er også en multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.

Ud i det grønne på ferien til Sønderjylland

Lej cykler og tag på en skøn udflugt med familien for at se byen og området – eller måske udforske marsklandet og Nationalpark Vadehavet. Cykelhjelme låner vi ud – helt uden beregning.
Skal pulsen i vejret hjælper vi gerne med at finde den løberute der passer dig. Vi har gangstier rundt i området, og ved vores feriecenter finder du også en løbebane.

Restaurant og Café

I centret har vi også en familierestaurant kaldet Staffeli pga. dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer. På buffetaftener spiser børn t.o.m 12 år til halv pris.

I Caféen tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som Nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller Cappuccino.

Prøv også centrets ”Spis og Bowl” pakke, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet. Læs mere her

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, lige til at nyde i feriehuset. Læs mere her

Kun for børn

Timerne flyver af sted med de mange sjove børneaktiviteter som f.eks. kunstskattejagt, T-shirt maling, malerværksted, børnebowling osv.

Musik og grill på terrassen

Vores grillaftener på terrassen med live-underholdning er populære på de dejlige lune sommeraftener.
Vi har valgfri ankomst og afrejse dag, når du booker et ophold, så du bestemmer helt selv hvor mange dage dit ophold i vores feriecenter i Sønderjylland skal vare. Det er en fleksibilitet, der er yderst praktisk.

Så kom i feriestemning på ”Danmarks hyggeligste feriecenter”, hvor vi kører med rimelige priser.