• da
  • en
  • de

Skærbækcentret

I Skærbækcentret i Sønderjylland er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser.

Vi har de perfekte rammer til din næste mini-ferie eller ferie i Sønderjylland, uanset hvad du har lyst til: At svømme, lege, træne – eller bare have det sjovt.

Når du bor i vores dejlige feriehuse, har du nemlig fri adgang til både badeland, fitnesscenter, legeland og badmintonbaner.

Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne – og helt gratis!

Et aktivt feriecenter i Sønderjylland

Snup serven i et slag badminton eller tennis, eller hvad med en gang basketball, fodbold, bordtennis eller hockey?

Skærbækcentret har både aktivitetshaller og bowlingcenter foruden fitnesscenter og skydebaner til indendørs aktiviteter. For de unge er der forskellige spillemaskiner.

chevron-right chevron-left

Lad blot børnene gå på opdagelse udenfor

Er du og din familie på udkig efter et feriecenter i Sønderjylland, der byder på sport, motion og plads til at udfolde sig for både børn og voksne?

Feriebyen, som er en del af skærbækcentret i Sønderjylland, er et eldorado for legesyge børn. Store grønne arealer, hoppepude, legeplads med klatrestativer og gynger samt bålsted til snobrød. Der er også mindre legepladser i feriehusområdet.

I skærbækcentret har vi også børneaktiviteter som for eksempel kunstskattejagt, T-shirt maling, malerværksted og børnebowling.

Med masser af grønne arealer, boldbaner, tennisbaner og petanquebane er der alle muligheder for at være aktiv i ferien. Her er også en multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.

 

Ud i det grønne på ferien til Sønderjylland

Lej cykler og tag på en skøn udflugt med familien for at se byen og området – eller måske udforske marsklandet og Nationalpark Vadehavet. Cykelhjelme låner vi ud – helt uden beregning.

Skal pulsen i vejret, hjælper vi gerne med at finde den løberute, der passer dig. Vi har gangstier rundt i området, og ved vores feriecenter finder du også en løbebane.

 

Restaurant og Café

Buffet Hos Skærbækcentret

I skærbækcentret har vi også en familierestaurant kaldet Staffeli på grund af dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer. På buffetaftener spiser børn til og med 12 år til til kun 59 kr. 

I Caféen tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som Nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller Cappuccino.

Prøv også centrets ”Spis og Bowl” pakke, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet. Læs mere 

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, lige til at nyde i feriehuset. Læs mere her

Vi har valgfri ankomst og afrejse dag, når du booker et ophold, så du bestemmer helt selv hvor mange dage dit ophold i vores feriecenter i Sønderjylland skal vare. Det er en fleksibilitet, der er yderst praktisk.

Så kom i feriestemning i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”.

 

 

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.