• da
  • en
  • de

Skærbækcentret

I Skærbækcentret i Sønderjylland er der plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser.

Vi har de perfekte rammer til din næste mini-ferie eller ferie i Sønderjylland, uanset hvad du har lyst til: At svømme, lege, træne – eller bare have det sjovt.

Når du bor i vores dejlige feriehuse, har du nemlig fri adgang til både badeland, fitnesscenter, legeland og badmintonbaner.

Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne – og helt gratis!

Et aktivt feriecenter i Sønderjylland

Snup serven i et slag badminton eller tennis, eller hvad med en gang basketball, fodbold, bordtennis eller hockey?

Skærbækcentret har både aktivitetshaller og bowlingcenter foruden fitnesscenter og skydebaner til indendørs aktiviteter. For de unge er der forskellige spillemaskiner.

 

Lad blot børnene gå på opdagelse udenfor

Er du og din familie på udkig efter et feriecenter i Sønderjylland, der byder på sport, motion og plads til at udfolde sig for både børn og voksne?

Feriebyen, som er en del af skærbækcentret i Sønderjylland, er et eldorado for legesyge børn. Store grønne arealer, hoppepude, legeplads med klatrestativer og gynger samt bålsted til snobrød. Der er også mindre legepladser i feriehusområdet.

I skærbækcentret har vi også børneaktiviteter som for eksempel kunstskattejagt, T-shirt maling, malerværksted og børnebowling.

Med masser af grønne arealer, boldbaner, tennisbaner og petanquebane er der alle muligheder for at være aktiv i ferien. Her er også en multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.

 

Ud i det grønne på ferien til Sønderjylland

Lej cykler og tag på en skøn udflugt med familien for at se byen og området – eller måske udforske marsklandet og Nationalpark Vadehavet. Cykelhjelme låner vi ud – helt uden beregning.

Skal pulsen i vejret, hjælper vi gerne med at finde den løberute, der passer dig. Vi har gangstier rundt i området, og ved vores feriecenter finder du også en løbebane.

 

Restaurant og Café

Buffet Hos Skærbækcentret

I skærbækcentret har vi også en familierestaurant kaldet Staffeli på grund af dens placering ved vores Kunstnerhus. Her tilbyder vi dejlige a la carte retter, specielle buffetaftener og naturligvis børnemenuer. På buffetaftener spiser børn til og med 12 år til til kun 59 kr. 

I Caféen tilbyder vi mange forskellige lette retter – alt fra salater, sandwiches, kødretter, burgers og traditionel café-mad, som Nachos m. kylling, hotdogs, parisertoast og meget andet. I Caféen kan du selvfølgelig også nyde et glas skummende fadøl, et glas vin eller en dejlig varm kop kaffe eller Cappuccino.

Prøv også centrets ”Spis og Bowl” pakke, hvor der bydes på en dejlig menu, før eller efter keglerne er væltet. Læs mere 

Der er selvfølgelig også mulighed for Take Away fra Caféen, lige til at nyde i feriehuset. Læs mere her

Vi har valgfri ankomst og afrejse dag, når du booker et ophold, så du bestemmer helt selv hvor mange dage dit ophold i vores feriecenter i Sønderjylland skal vare. Det er en fleksibilitet, der er yderst praktisk.

Så kom i feriestemning i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”.

 

Kører du elbil?

Der er mulighed for, at oplade sin elbil via blåt CE stik og 230V ved vores feriehuse.
Vi har adaptere til udlån. Opladning afregnes som normalt strømforbrug.

 

Book ferie online

Du kan booke din ferie online hos os, ved at klikke her:
 


 
 

Bemærk: De angivne priser er pr. feriehus.

 

Hvad siger vores gæster?

"Meget lækker mad, både aften og morgen. Og dejligt at der både er viskestykke, opvaskemaskine, opvaskebørste, klude m.m. i huset, især når det kun var et kort ophold vi havde."
Anja Søby Duun
Vi vil gerne give mange stjerne til jeres service afdeling. Jeres altmuligmænd er super gode til at ordne alt - med et smil og en kvik bemærkning. Super - mange stjerner.
Gert Meier
“Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre”
Josefine Würtz
Vi er kommet på ferie i Skærbækcentret siden starten af 00’erne. Og besøger det gerne flere gange årligt. Feriehusene er fantastiske, personalet og servicen ligeså. Og så er det nogle dejlige omgivelser – og med naturen helt tæt på. Vi anbefaler gerne stedet til familie, venner og bekendte. Vi glæder os til allerede nu til vores næste ophold,  der allerede  er booket. 
Karin & Preben, Sæby
"Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et super arrangement. Maden var i top, lokalet var flot pyntet og servicen var helt fantastisk. Hele vejen rundt en dejlig oplevelse, tusind tak."
Karina og Steffan Morgenstern
“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen
"Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet."
Ane-Marie Steensen
“Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.”
Edith Kristensen

 

 

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.