Nyd ferier og højtider i hyggeligt feriecenter

Book din ferie i dag

Hold ferie med hygge og sjove aktiviteter

Få mere tid til familien og oplev en ferie med hygge og sjove aktiviteter i dejlige Danmark. Hold ferie i vores hyggelige feriecenter ved Rømø.

Svømmehal og meget mere

Tag hele familien med og bo i lækre, lyse og moderne feriehuse og få fri entré til både svømmehal, fitnesscenter, legeland og aktivitetshaller. Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne – og helt GRATIS!

Vi har også bowlingbaner, spillemaskiner samt poolbord. Udendørs er der bl.a. multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.

Husk at der også er mulighed for at opleve den storslåede natur omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø.

 

Book din næste ferie her

Ingen faste ankomstdage

Måske har I brug for bare et par dage eller måske en hel uge. I bestemmer helt selv, for vi har valgfri ankomstdag. Så I er ikke tvunget til at booke fra lørdag-lørdag.

Læs mere specifikt om, hvad vi kan tilbyde i de forskellige ferier og til højtiderne ved at klikke på den ønskede periode:

Sommerferie – Læs mere her

Vinterferie – Læs mere her

Påskeferie – Læs mere her

Bededagsferie – Læs mere her

Pinseferie – Læs mere her

Efterårsferie – Læs mere her

Juleferie – Læs mere her

 

"Meget lækker mad, både aften og morgen. Og dejligt at der både er viskestykke, opvaskemaskine, opvaskebørste, klude m.m. i huset, især når det kun var et kort ophold vi havde."
Anja Søby Duun
“Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre”
Josefine Würtz
"Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et super arrangement. Maden var i top, lokalet var flot pyntet og servicen var helt fantastisk. Hele vejen rundt en dejlig oplevelse, tusind tak."
Karina og Steffan Morgenstern
Vi er kommet på ferie i Skærbækcentret siden starten af 00’erne. Og besøger det gerne flere gange årligt. Feriehusene er fantastiske, personalet og servicen ligeså. Og så er det nogle dejlige omgivelser – og med naturen... helt tæt på. Vi anbefaler gerne stedet til familie, venner og bekendte. Vi glæder os til allerede nu til vores næste ophold,  der allerede  er booket. Læs mere
Karin & Preben, Sæby
“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen
Alt personale vi har mødt var så søde, smilende og imødekommende. Tak for et dejligt ophold. Og ros til kokken for det lækreste og møreste kød.
Bente
Kan absolut anbefales at tage en forlænget weekend eller mini ferie på skærbækcentret da det ligger i natur skønne omgivelser
Henriette
Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre
Josefine
Helt fantastisk feriecenter og selve huset kunne ikke være bedre. Det var godt indrettet og i meget god stand. Eneste lille anke er grunden som ikke var så brugbar pga. vand, men dette var ret ligegyldigt for os, i hvert fal...d på denne årstid. Aktiviteter i fritidscenteret var nemme at komme til uden ventetid, og så var de enten meget billige, eller inklusiv i opholdet. Personalet yder en virkelig god service. De var så søde at skaffe mig en laptop med net-adgang, da jeg pludselig måtte tage mig af noget arbejde. Top karakter til jer!!Læs mere
Julie, Tina & Michael
Vi blev vel modtaget og var lidt tidligt på den, så vi kørte en tur og fik nøglen en lille time senere. Var en tur i Tyskland, bestilte Jægersnitzel i Caféen, sød betjening, nød maden i feriehuset, dejligt og velsmagen...de og iøvrigt et dejligt feriehus. Et kort ophold, hyggeligt og rart. Den lille velkomstseddel fra receptionisten – stor ros til hende. Vi siger mojn og på gensyn.Læs mere
Laila & Henning
Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede