• da

 

Hold ferie med hygge og sjove aktiviteter

Få mere tid til familien og oplev en ferie med hygge og sjove aktiviteter i dejlige Danmark. Hold ferie i vores hyggelige feriecenter ved Rømø.
 

Svømmehal og meget mere

Tag hele familien med og bo i lækre, lyse og moderne feriehuse og få fri entré til både svømmehal, fitnesscenter, legeland og aktivitetshaller. Du kan boltre dig lige så ofte du vil inden for åbningstiderne – og helt GRATIS!
 
Vi har også bowlingbaner, spillemaskiner samt poolbord. Udendørs er der bl.a. multibane, pannabane og flere græsbaner med mål til en rask fodbolddyst eller et slag rundbold.
 
Husk at der også er mulighed for at opleve den storslåede natur omkring Nationalpark Vadehavet og Rømø.

Ingen faste ankomstdage

Måske har I brug for bare et par dage eller måske en hel uge. I bestemmer helt selv, for vi har valgfri ankomstdag. Så I er ikke tvunget til at booke fra lørdag-lørdag.

chevron-right chevron-left

 

Læs mere specifikt om, hvad vi kan tilbyde i de forskellige ferier og til højtiderne ved at klikke på den ønskede periode:
 

Bededagsferie – Læs mere her

 

Pinseferie – Læs mere her

 

Sommerferie – Læs mere her

 

Efterårsferie – Læs mere her

 

Juleferie – Læs mere her

 

Påskeferie – Læs mere her

 

Vinterferie – Læs mere her

 

Hvad siger vores gæster om os?

"Meget lækker mad, både aften og morgen. Og dejligt at der både er viskestykke, opvaskemaskine, opvaskebørste, klude m.m. i huset, især når det kun var et kort ophold vi havde."
Anja Søby Duun
“Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre”
Josefine Würtz
"Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et super arrangement. Maden var i top, lokalet var flot pyntet og servicen var helt fantastisk. Hele vejen rundt en dejlig oplevelse, tusind tak."
Karina og Steffan Morgenstern
Vi er kommet på ferie i Skærbækcentret siden starten af 00’erne. Og besøger det gerne flere gange årligt. Feriehusene er fantastiske, personalet og servicen ligeså. Og så er det nogle dejlige omgivelser – og med naturen helt tæt på. Vi anbefaler gerne stedet til familie, venner og bekendte. Vi glæder os til allerede nu til vores næste ophold,  der allerede  er booket. 
Karin & Preben, Sæby
“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen

 
 

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.