Restaurant Staffeli – noget for enhver smag

Restaurant Staffeli i skærbækcentret er en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og tæt på Rømø.

Maden i restauranten er tilberedt af kvalitetsråvarer og alligevel til fornuftige priser.

Husk at at du skal fremvise Coronapas når du ønsker at komme i Restaurant Staffeli samt at bruge mundbind når du ikke sidder ved bordet.  

Se midlertidigt menukortet her

Åbningstider

Restauranten har åbent alle dage fra kl. 18:00 mod bordbestilling på 74 75 19 70.

I højtider og ferier er der ekstra åbent. Her kører vi ofte med specialtilbud og andre spændende menuer efter kokkens valg.

Skal jeres arrangement holdes på et andet tidspunkt, åbner vi gerne restauranten for jer. Dette mod forudbestilling, og et minimum på 15 personer.

2 eller 3 retters menu i Restaurant Staffeli –  fredag og lørdag i juni måned  

Forret

Danske hvide asparges, urtemarinerede rejer, melisse emulsion, syltede bøgehatte samt sprød malt

Hovedret

Farseret unghane bryst, kejserhat, bagte sommerløg, bagt kartoffel samt rosmarin sauce

Dessert

Koldskåls creme, råmarinerede jordbær, kammerjunke-crumble 

Tag 2 retter til kr. 229,00

Tag 3 retter til kr. 269,00

Menuen kan også bestilles som Take Away 

Bestil online her

Bestil inden kl 12.00 samme dag online eller på tlf 74 75 19 70 og afhent maden mellem kl. 16 – 17 ved A-indgangen (den store parkeringsplads)

Fantastisk god svømmehal. Med plads til alle som kan lide vand m.m. God ordning med gratis adgang når man har lejet sommerhus
Benny
Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. ...Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.Læs mere
Carsten S. Hansen
Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.
Edith Kristensen
Vi vil gerne give mange stjerne til jeres service afdeling. Jeres altmuligmænd er super gode til at ordne alt - med et smil og en kvik bemærkning. Super - mange stjerner.
Gert Meier
Kan absolut anbefales at tage en forlænget weekend eller mini ferie på skærbækcentret da det ligger i natur skønne omgivelser
Henriette
Dejligt sted at komme, med en service og personale lidt ud over det sædvanlige.
Jimmi
Helt fantastisk feriecenter og selve huset kunne ikke være bedre. Det var godt indrettet og i meget god stand. Eneste lille anke er grunden som ikke var så brugbar pga. vand, men dette var ret ligegyldigt for os, i hvert fal...d på denne årstid. Aktiviteter i fritidscenteret var nemme at komme til uden ventetid, og så var de enten meget billige, eller inklusiv i opholdet. Personalet yder en virkelig god service. De var så søde at skaffe mig en laptop med net-adgang, da jeg pludselig måtte tage mig af noget arbejde. Top karakter til jer!!Læs mere
Julie, Tina & Michael
Super dejligt sted til børnefamilier. Gode faciliteter og sødt serviceminded personale
Stefan
Dejligt sted at holde ferie
Verny

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede