• da
  • en
  • de

Til Busselskaber – Tag på tur til Sønderjylland

 

Kære Busoperatør
Velkommen til et af Danmarks dejligste områder.

 

Læn dig tilbage og lad os give dig et indtryk af den storslåede natur og de mange aktivitetsmuligheder, som vi tilbyder.

Skærbæk Fritidscenter, ligger i det sydvestlige Jylland, tæt ved det naturskønne Rømø, og den hyggelige ferieby Skærbæk, finder du skærbækcentret. Et moderne aktivitets- center med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter og kun 35 km til den tyske grænse med mulighed for toldfrie indkøb.

Omkring feriecentret finder man en lang række seværdigheder. Bl.a. Rømø, med Europas bredeste strand, Vadehavet, der byder på enestående naturoplevelser og oldtidsparken med spændende historie. Oplev også det fantastiske naturfænomen sort sol, eventuelt som en guidet tur.

Lad turen gå forbi vores feriecenter, og brug os som spisested eller aktivitetscenter med mulighed for eksempelvis bowling, petanque, vandland og meget meget mere.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen i skærbækcentret.

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.