• da

Camp for unge 16+

Vi tilbyder Camp for unge på 16 år og ældre i fantastiske omgiveler. Her er gratis adgang til svømmehal 1 gang dagligt – lige stedet for den ideelle Lejrtur.

Moderne feriehuse

skærbækcentret har 81 nye og moderne, helårs-feriehuse. Vi kan derfor afholde camps både i sommer- og vinter-halvåret. Alle husene indeholder TV, køkken, bad/toilet, to soveværelser og en stor hems.
Der er mulighed for at være op til 7 personer i hvert feriehus.

Ideel placering

Feriebyen ligger i et dejligt naturskønt område og med kun 200 m til hovedgaden i Skærbæk by. Der er bl.a. togforbindelse til Skærbæk, og feriebyen ligger i gå afstand fra stationen.

Mange aktiviteter

I centret finder I svømmehallen med hele 3 bassiner, 2 vipper og en 53 m lang vandruchebane, der er desuden dejligt dampbad, sauna og spabad. I kan også leje en af centrets sportshaller og tage et spil hockey, fodbold eller dyrke andre former for sport. Derudover er der Café, et legeland, bowling, spilleautomater, pool/billardborde og gratis WIFI i feriehusene og i centret.

Udendørs-aktiviteter

Udenfor er der grønne områder med stier, træer og vandløb, og et hyggeligt bålsted til snobrød. Der er også legeplads, hoppepude og masser af boldbaner til fodbold, petanque, beach volley og tennis.

Vil du høre mere om vores Camp for unge i Sønderjylland?

Så ring på tlf. 74 75 19 70 eller på reception@scsk.dk. Vi hjælper gerne med at skræddersy jeres ophold i Sønderjylland.

NB. Camp for unge, er for elever fra 16 år. For elever under 16 år se venligst Feriekoloni og Camp 6-15 år.

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.