Tjener søges til skærbækcentret

Vil du være en del af en arbejdsplads der tror på, at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel.

Skærbækcentret søger en dygtig tjener til vores restaurant- konference- og selskabslokaler. Du bliver en del af den daglige drift i et engageret og kompetent team.

Opgaverne

Sammen med kompetente og skønne kollegaer får du en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte og selskaber. Du skal være med til at sikre vores mange gæster den bedste service og den gode oplevelse. Sammen med dine kollegaer og leder får du mulighed for at være med til at præge og udvikle centrets profil, så vi kan leve op til vores gæsters krav.

Din baggrund og profil

Vi ser gerne, at du er faglært tjener eller at du har flair og erfaring med at betjene og yde en god service

  • Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov
  • Du er indstillet på at levere kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
  • Du har en åben, ærlig og hjertelig måde at kommunikere på

Vi tilbyder

Løn og pension efter aftale. Vi vægter frihed under ansvar og sætter arbejdsglæde og trivsel og personlig udvikling i højsædet. Du får sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Kontakt og ansøgning

Tiltrædelse snarest, eller efter aftale - vi venter gerne på den rigtige.

Send din ansøgning og cv – gerne pr mail til personalechef Anita Kücken på anita@scsk.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du også velkommen til at kontakte Anita på tlf. 51 17 12 16.      

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler, og vi lukker for ansøgninger, når den rette medarbejder er fundet.

 

Skærbækcentret er beliggende tæt ved Rømø mellem Ribe og Tønder. Her finder du ”Danmarks hyggeligste feriecenter” med 100 moderne feriehuse, Cafeen, Restaurant Staffeli, badeland, bowlingbaner, aktivitetshaller, fitnesscenter, Kunstnerhuset og ikke mindst moderne sports- og kursusfaciliteter.  

Centret har åbent 365 dage om året. Vi har på årsbasis mere end 500.000 gæster, hvoraf ca. 70.000 overnatter i feriehusene.

I 2021 modtog Skærbækcentret blandt andet anerkendelserne ”Loved by Guests” fra Hotels.com, ”Travelers Choice Award 2020” fra TripAdvisor, ”Traveller Review Award” fra booking.com.dk

Læs mere om skærbækcentret på:  www.skaerbaekcentret.dk, på www.facebook.com/skaerbaekcentret eller www.instagram.com/skaerbaekcentret

Læs mere om vores mission, vision og værdisæt

 

Tilbage til ledige stillinger

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag