Lystfiskeri i Sønderjylland

Book et ophold

Lystfisker-ophold

Tønder Kommune byder på mange unikke og smukke fiskesteder, både med store og små fangster. Faktisk så er Tønder Kommune den kommune, med mest fiskvandskyst.

De mest kendte steder at fiske i området er Vidåen, Brede Å, Brøns Å – for at fiske i dem kræves at du køber fisketegn og fiskekort fra de forskellige lokale foreninger.

Rundt omkring i området findes der flere put & take søer, xx. Arrild Fiskesø og Rebæk Fiskesø.  Disse søer er private og kræver ikke et fisketegn, men du skal derimod betale adgang til at fiske i søerne. 

Så vil du overnatte i forbindelse med fisketuren tilbyder vi overnatning i en af vores 100 dejlige feriehuse – her starter priserne ved bare 378 kr. pr nat! For hele feriehuset.

Læs mere om overnatningsmulighederne her

Book lystfisker-ophold her
Your park is absolutly value for money. Very clean, nicely equipped cottages. I would absolutly recommend it to anyone. The area is okay, but not that much to do. Sportscentre is great.
Rogier Hospel, NL, april 2018
"Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet."
Ane-Marie Steensen
Jeg er meget imponeret over jeres faciliteter, og feriehytterne er bare perfekte. Jeg kan helt klart anbefale centret.
Bent Oelenshlæger Poulsen, Tarm IF