• da
  • en
  • de

 

Miniferie i Sønderjylland med masser af aktiviteter og lækker forplejning

Er I på udkig efter et godt sted at holde ferie? Så skift de vante omgivelser ud med nye og inspirerende oplevelser i Danmarks hyggeligste feriecenter, og nyd en miniferie i skærbækcentret i Sønderjylland.

Når danskerne søger efter muligheder for en miniferie, så falder opmærksomheden ofte på de europæiske storbyer, som har en vis charme over sig med deres solrige dage, smukke arkitektur og spændende mad. Men Danmark og Sønderjylland er også et fantastisk sted at holde ferie

Sønderjylland er et smukt, unikt og oplagt sted til en miniferie – især fordi der er mange ting at opleve. I skærbækcentrets nærområde findes for eksempel Danmarks ældste by, Ribe, som ligger kun 20 minutters kørsel væk. I kan også nyde den smukke natur i den sønderjyske marsk eller på altid charmerende Rømø, som I kommer til via dæmningen, der ligger næsten udenfor vores hoveddør.

I området finder I også Danernes Verden, hvor I kan mærke historiens vingesus – og så er feriecenteret også i kørselsafstand til eksempelvis Legoland, hvis I vil have en heldagsudflugt med masser af sjov og ballade.

Vores feriehuse

Størrelse43m2
Antal personer7
Antal soveværelser2
KøkkenJa
Fri adgang til svømmehal Ja
Husdyr tilladtJa
WiFiJa
Bad/toiletJa
HemsJa
Overdækket terasseJa
TV, radio/CDJa
RøgfriJa
               
Tilkøb 

Linnedpakke, incl. stort og lille håndklæde 95,00 kr.
Slutrengøring 429,00 kr.
Morgenbuffet 75,00 kr.
Morgenbuffet baby  15,00 kr.
Morgenbuffet barn  45,00 kr.
Husdyr 275,00 kr.
  
  
Info 
  
Check in kl. 15.00
Check ud kl. 10.00

 

 

En ferie med alle muligheder

Skærbæk er en lille perle i det sydlige Jylland, der med sin smukke natur og gode placering til aktiviteter er det oplagte sted til en miniferie.

En miniferie i Danmark bliver en ferie, hvor man kommer ned i gear og oplever ren afslapning. Derfor er en miniferie ved os et populært valg for par og familier i alle aldre, fordi vi både tilbyder ro, nærvær og gode oplevelser for hele familien.

Du vil med garanti få et dejligt ophold hos os, da vi har gratis adgang til en masse sjove aktiviteter så som badeland, aktivitetshaller, legeland, fitnesscenter og mange andre faciliteter. Hos os keder man sig aldrig, og vi finder gerne på nye og sjove tiltag, så du får den miniferie, du drømmer om.

En miniferie til alle interesser

Er du interesseret i golf, byder området på flere, gode baner. Vi tilbyder en attraktiv pakkeløsning, inkl. overnatning, green fee og fuld forplejning. Se gerne nærmere her eller giv os et ring på 74751970.  

Kom til skærbækcentret og få en miniferie i dit eget tempo, hvor du slipper for rejsestress og ventetid men får god tid til hygge og oplevelser med og for hele familien.

Hvert forår og efterår kan man også opleve Sort Sol, når op til 1 mio. stære samles og ”danser” på himlen i kolossale flokke, som kæmper på liv og død med angribende rovfugle.

Vi tilbyder i samarbejde med Sort Safari både Sort Sol SafariFugleSafariØsters Safari og SælSafari – på den måde kan du få naturen helt ind under hunden på din miniferie i vores charmerende Sønderjylland.

 

Miniferie med børn

Tag din familie i hånden og hold jeres miniferie i et af de lækre, lyse og moderne feriehuse hos os her i Skærbæk.  

Ferietid er lig med familietid, og vælger du en miniferie i skærbækcentret, så får dine børn rigeligt med plads til at slå sig løs. Her har dine børn fri entré til alt fra svømmehal, aktivitetshal og legeland.

Har du ældre børn, er der også adgang til bowlingbaner, spillemaskiner og poolbord. Vi har også udendørsaktiviteter så som multibane, pannabane og mange frie græsarealer, som vi har udstyret med fodboldmål til friske drenge og piger.  

I skærbækcentret finder du vores dejlige restaurant, ”Staffeli”, samt vores læke café, hvor der findes alt til både voksne og børn.  Både a la carte, buffet, caféretter og naturligvis børnemenuer er at finde på vores menukort. 

Hos skærbækcentret vil der altid være mulighed for at mor og far kan nyde en kold øl, et godt glas vin eller en varm kop kaffe.

Vores spisesteder tilbyder også take-away, så du blot skal bestille, hente og nyde.

 

Slap af med dine børn på nemmeste vis

Vores huse er 43 m², hvor hver en kvadratmeter er indrettet ned til mindste detalje. Feriehusene er beregnet til 4 voksne og 3 børn og er indrettet med to soveværelser, et badeværelse og en hems, så børnene får deres eget sted.

Feriehusene er dejligt indrettet og du finder alt i udstyr – og selvfølgelig også trådløst WiFi. Så hos skærbækcentret finder du dejlige rammer for en hyggelig og nem miniferie med hele familien. 

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen!

 

 

Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet
Ane-Marie
Fantastisk god svømmehal. Med plads til alle som kan lide vand m.m. God ordning med gratis adgang når man har lejet sommerhus
Benny
Tusind tak til Skærbækcentret, som var med til at gøre vores "dobbelte runde fødseldag" til en perfekt oplevelse for os og vores mange gæster. Suveræne hytter, festlokaler og andre faciliteter og vigtigst af alt - SUPER HØJT SERVICE NIVEAU af hele personalet ved SkærbækCentret, som helt fra start til slut fandt gode løsninger på alle vores spørgsmål.
Anya & Jens
Altid en oplevelse at besøge, gode udflugts muligheder
Birthe
“Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.”
Edith Kristensen
Kan absolut anbefales at tage en forlænget weekend eller mini ferie på skærbækcentret da det ligger i natur skønne omgivelser
Henriette
Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.