• da
  • en
  • de

 

Miniferie i Sønderjylland med masser af aktiviteter og inklusiv forplejning

Er I på udkig efter et godt sted at holde ferie? Sønderjylland er smukt, unikt og oplagt til en miniferie – især fordi der er mange ting at opleve. I vores nærområde kan vi eksempelvis byde på Danmarks ældste by, Ribe, som ligger kun 20 minutters kørsel fra vores feriecenter. I kan også nyde den smukke natur i den sønderjyske marsk eller på altid charmerende Rømø, som I kommer til via dæmningen, der ligger næsten udenfor vores hoveddør.

Der er heller ikke langt til Mandø, hvis jeres miniferie i Sønderjylland skal indeholde en helt unik oplevelse med traktorkørsel på havbunden eller en sælsafari.

I området finder I også Hjemsted Oldtidspark, hvor I kan mærke historiens vingesus – og så er feriecenteret også i kørselsafstand til eksempelvis Legoland, hvis I vil have en heldagsudflugt med masser af sjov og ballade.

Billig Miniferie i Sønderjylland for børnefamilier

Hold din miniferie i ”Danmarks hyggeligste feriecenter” ved Rømø i Sønderjylland. Med gratis adgang til badeland, aktivitetshaller, fitnesscenter, legeland m.m. Her er der ingen der keder sig. Du kan læse mere om vores forslag til en kort ferie for hele familien her.

3 skønne dage ved Vadehavet

Et miniophold for voksne. Her får du noget for pengene. To overnatninger, god mad, billet til færgen til Sild/Sylt, bowling, dejlige oplevelser m.m.

En kort ferie i Sønderjylland er yderst populær hos par i alle aldre, fordi vi med denne miniferie tilbyder både ro til nærvær og nydelse samt spændende oplevelser.

Miniferie og Safariture

Hvert forår og efterår kan man opleve Sort Sol, når op til 1 mio. stære samles og ”danser” på himlen i kolossale flokke, som kæmper på liv og død med angribende rovfugle.

Vi tilbyder i samarbejde med Sort Safari både Sort Sol Safari, FugleSafari, Østers Safari og SælSafari – på den måde kan du få naturen helt ind under hunden på din miniferie i vores charmerende Sønderjylland.

Weekendophold i Sønderjylland

Glæd dem du holder af – familien eller vennerne – med et weekendophold i ”Danmarks hyggeligste feriecenter”, som du finder i Skærbæk, Sønderjylland. Der er masser at lave for både børn og voksne og vores feriehuse er både moderne og indbydende. Læs mere om det hyggelige weekendophold her.

Kombinér miniferie og golf

Hvis du kan lide at spille golf, har vi f.eks. rabataftaler med banerne i Toftlund, Tønder og Rømø, der har nogle af de bedste baner i Sønderjylland. Du kan enten tage hele din miniferie i Sønderjylland som et golfophold og besøge alle banerne eller blot tage en runde på greenen én af dagene.

Stress af med en fiskestang på din ferie i Sønderjylland

I nærheden af Skærbæk Fritidscenter er der både åer og fiskesøer, hvor du kan være heldig med snøren. Vi hjælper dig gerne med at finde de bedste fiskesteder og anskaffelse af evt. fisketegn.

Læs mere om andre aktiviteter i området HER

 

skærbækcentrets miniferier

Skift de vante omgivelser ud med nye og inspirerende omgivelser i Danmarks hyggeligste feriecenter, og nyd en miniferie i skærbækcentret.

Når danskerne søger efter muligheder for en miniferie, så falder opmærksomheden ofte på de europæiske storbyer, som har en vis charme over sig med deres solrige dage, smukke arkitektur og spændende mad.

Mange kender dog ikke den fantastiske mulighed, der er for at holde en velfortjent miniferie i Danmark. Slip for ventetiden og stress i lufthavnen, og start i stedet bilen og kør mod Sønderjyllands mange spændende oplevelser.

En ferie med alle muligheder

Skærbæk er en lille perle i det sydlige Jylland, der med sin smukke natur og gode placering til aktiviteter er det oplagte sted til en miniferie.  

En miniferie i Danmark bliver en ferie, hvor man kommer ned i gear og oplever ren afslapning. Derfor er en miniferie ved os et populært valg for par og familier i alle aldre, fordi vi både tilbyder ro, nærvær og gode oplevelser for hele familien.

Du vil med garanti få et dejligt ophold hos os, da vi har gratis adgang til en masse sjove aktiviteter så som badeland, aktivitetshaller, legeland, fitnesscenter og mange andre faciliteter. Hos os keder man sig aldrig, og vi finder gerne på nye og sjove tiltag, så du får den miniferie, du drømmer om.

En miniferie til alle interesser

Er du interesseret i golf, så har vi aftaler med flere baner omkring vores center – eksempelvis i Toftlund, Tønder og Rømø, der alle er gode golfbaner i det sydlige Jylland.

Kom til skærbækcentret og få en miniferie i dit eget tempo, hvor du slipper for rejsestress og ventetid men får god tid til hygge og oplevelser med og for hele familien.

Besøg skærbækcentret og kom hjem med sjove og unikke minder.

Miniferie med børn

Tag din familie i hånden og hold jeres miniferie i et af de lækre, lyse og moderne feriehuse hos os her i Skærbæk.  

Ferietid er lig med familietid, og vælger du en miniferie i skærbækcentret, så får dine børn rigeligt med plads til at slå sig løs. Her har dine børn fri entré til alt fra svømmehal, aktivitetshal og legeland.

Har du ældre børn, er der også adgang til bowlingbaner, spillemaskiner og poolbord. Vi har også udendørsaktiviteter så som multibane, pannabane og mange frie græsarealer, som vi har udstyret med fodboldmål til friske drenge og piger.  

I skærbækcentret finder du vores dejlige restaurant, ”Staffeli”, samt vores læke café, hvor der findes alt til både voksne og børn.  Både a la carte, buffet, caféretter og naturligvis børnemenuer er at finde på vores menukort. 

Hos skærbækcentret vil der altid være mulighed for at mor og far kan nyde en kold øl, et godt glas vin eller en varm kop kaffe.

Vores spisesteder tilbyder også take-away, så du blot skal bestille, hente og nyde.

Slap af med dine børn på nemmeste vis

Vores huse er 43 m², hvor hver en kvadratmeter er indrettet ned til mindste detalje. Feriehusene er beregnet til 4 voksne og 3 børn og er indrettet med to soveværelser, et badeværelse og en hems, så børnene får deres eget sted.

Feriehusene er dejligt indrettet og du finder alt i udstyr – og selvfølgelig også trådløst WiFi. Så hos skærbækcentret finder du dejlige rammer for en hyggelig og nem miniferie med hele familien. 

Kombiner din miniferie med udflugter

Vi har de aktiviteter som sørger for, at dine børn er underholdt gennem hele ferien – hvad end det er en enkelt dag eller en hel weekend.

Hold dine børn aktive med vores mange aktiviteter og nyd de mange faciliteter, vi har tilpasset både familier med og uden børn.  

Vi glæder os til at byde din familie velkommen!