• da
  • en
  • de

Træningslejr i et af Danmarks førende sportscentre

Seriøs træningslejr i lækre omgivelser. Det er hvad skærbækcentret kan tilbyde. skærbækcentret er et topmoderne center med masser af aktivitetsmuligheder og er helt perfekt til sportsophold.

Hos os får du en træningslejr med overnatning i nye moderne feriehuse, konferencefaciliteter med alt i AV udstyr og masser af fritidsaktiviteter i centret. Beliggende ikke langt fra ferieøen Rømø og Nationalpark Vadehavet.

Sportsophold med masser af muligheder

Her er rig mulighed for at kombinere jeres træningslejr med udflugter mellem træningerne. Hvad enten man ønsker at bowle, køre gokart, prøve kite buggy, ride på heste langs stranden, skyde med bue og pil eller sejle i stammebåde, så er centret klar til at stå for den praktiske planlægning.

Supervisor til rådighed under jeres træningslejr

Personalet i receptionen er altid klar til at svare på praktiske spørgsmål og kan varetage booking og planlægning m.m. i forbindelse med jeres sportsophold.

chevron-right chevron-left

 

Plads til at være et hold – og sig selv

En aktiv træningslejr kræver også restituering og derfor giver de dejlige feriehuse mulighed for at koble fra på en behagelig og ”hjemlig” måde. Snup en middagslur på sofaen eller lav en kop te, mens du lytter til dejlig musik fra CD afspilleren eller tjekker sportsresultater på en af de mere end 50 tv-kanaler. Der er selvfølgelig trådløst fri internet i feriehusene.

Træningslejr med kostrigtigt mad

Toppræstationer kræver den rigtige kost. Det ved vi alt om i skærbækcentret. Ud over den gode mad er vores køkken specialist i ernæringsrigtig kost – også til elite sportsudøvere.

Faciliteter

– nyrenoveret 3. generations fodbold kunstgræsbane med lys
– 6 græsbaner, heraf 2 med lys
– 2 sportshaller
– 25 m svømmebassin med 6 baner
– Cinders løbebane
– fitness center
– 12 stk 15 m indendørs skydebaner

I centret findes desuden bowlingbaner, pool borde, varmtvandsbassiner, sauna, dampbad, spabad samt et moderne fitnesscenter.

Udendørs er der tennisbaner, multibane, petanque bane og masser af dejlige grønne arealer. Vi har samlet alt det i har brug for til et godt sportsophold. 

Vil I ud at opleve omgivelserne på jeres træningslejr på en aktiv måde, kan I leje cykler. Derudover er der møntvask og tørretumbler samt en cafe, hvor man kan slappe af og læse dagens avis.

Skærbækcentret – plads til det hele. Også jeres træningsophold!

 

Det siger andre om vores træningslejr

“Blot lige en lille hilsen fra instruktører og kursister i forbindelse med netop afsluttede kursusweekend.”Tak igen for jeres store hjælpsomhed og gæstfrihed. Alt klappede fantastisk igen – så vi var meget tilfredse med opholdet. Vi glæder os til at besøge jer igen.” På instruktørernes vegne,
Per Andersen, Instruktør DBU’a A-træner-uddannelse
 “Så er vi hjemme igen efter et dejligt ophold på skærbækcentret. Der skal lyde et stort tak og en stor ros herfra. Alle elementer omkring svømmernes træningslejr var helt i top. En stor tak til køkkenet, som var yderst hjælpsomme. Vi vil varmt anbefale jer til andre”. 
Gitte Poulsen, Gentofte Svømmeklub
“Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende den største buket roser til dig og dit team. Det var en fantastisk oplevelse, med en service helt i topklasse. Vi har været på en række forskellige træningsophold/stævner rundt om i kongeriget, Holland, Spanien m.m. – men ingen steder har det fungeret så godt, som hos jer. Jeres forplejning var helt udover det sædvanlige, hytterne i topklasse, faciliteterne til topkarakterer, så alt i alt et sted vi varmt vil anbefale øvrige HIF’er og andre at tage hen.”
Jens Eg, Hjerting IF U17
“Vi takker mange gange for et helt igennem godt ophold hos jer. Du må hilse alle omkring dette og takke dem også. Vi kan ikke klage over noget som helst. Og så skal vi nok anbefale jer til andre!”. 
Kim Hansen, Træner Høje Gladsaxe IF årg. 00 piger.
“Tak for et rigtigt godt træningsophold i dejlige omgivelser med nye moderne faciliteter, god og “sportsrigtig” bespisning og et dejligt, serviceorienteret personale. Vi vil bestemt anbefale feriecentret til andre svømmeklubber.”  
Malene Morsing, Haderslev Svømmeklub
Jeg er meget imponeret over jeres faciliteter, og feriehytterne er bare perfekte. Jeg kan helt klart anbefale centret.
Bent Oelenshlæger Poulsen, Tarm IF
Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.