Fodboldlejr og fodboldophold

Skærbækcentret tilbyder dig en skræddersyet fodboldlejr i topklasse. Lad os om alle praktiske gøremål, og brug i stedet tiden på træning og socialt samvær. Med andre ord, så får her de perfekte betingelser for en for fantastisk fodbold træningslejr.

En fodboldlejr ud over det sædvanlige

Med en perfekt og nyrenoveret 3. generations kunstgræsbane og hele seks græsbaner er skærbækcentret et oplagt valg, når det drejer sig om en fodboldlejr med træning i fokus.

Hør hvad Bo Vangsgaard, holdleder på Brøndbys U18 DM piger siger om deres træningsophold hos os.

I vinterperioden generes træningen ikke af frosthårde eller ødelagte græsbaner, her kan kunstgræsbanen bruges, som også er med de rigtige lysforhold. Banen er endvidere godkendt til turneringsfodbold.

Alle baner er beliggende ved centret, med store opvarmningsarealer og grønne områder i nærheden. Flotte og perfekte omgivelser til seriøs træning. Skulle behovet være der, er der naturligvis også mulighed for træning i en af vores sportshaller under jeres fodbold træningsophold.

Send forespørgsel

Fodbold træningslejr med træningsmodstandere

Vi hjælper gerne med at skaffe passende træningsmodstandere, hvis I ønsker dette på jeres fodbold træningslejr. Vi har kontakt til en lang række lokale klubber, som har hold i alle aldersklasser og på alle niveauer.

Vi klarer også store opgaver – samt de mindre

Skærbækcentret har endvidere gode erfaringer med større fodboldstævner, og har bl.a. stået for afvikling af VM i skolefodbold. Med 800 deltagere fra 22 nationer fordelt på ikke mindre end 100 kampe (nogle med direkte TV transmission), var kravene til faciliteterne naturligvis høje. Dette kan du også nyde godt af på netop jeres fodboldlejr, fordi vi har både erfaring og viden i, hvad der fungerer.

Om I er Superligaklub eller serie 6 hold garanterer vi, at alle får en professionel behandling for vores vores service er i højsædet. På en træningslejr ved os er næsten alt muligt!

Fodboldlejr med overnatning

Overnatning i forbindelse med jeres fodboldlejr sker i de moderne feriehuse. Skal det være et billigere ophold til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesal.

I skærbækcentret kan I virkelig koncentrere jer om sporten, lade os klare alt det praktiske og sikre at I får en uovertruffen fodbold træningslejr.

“Blot lige en lille hilsen fra instruktører og kursister i forbindelse med netop afsluttede kursusweekend.”Tak igen for jeres store hjælpsomhed og gæstfrihed. Alt klappede fantastisk igen – så vi var meget tilfredse med ...opholdet. Vi glæder os til at besøge jer igen.” På instruktørernes vegne,Læs mere
Per Andersen, Instruktør DBU’a A-træner-uddannelse
“Så takkede vi af fra Skærbæk! Det har været en super træningslejr. Selvom vejret ikke alle dage har været med os, så har opholdet og personalet på Skærbæk kursus -og fritidscenter været en sand solstråle. Med super ...sødt og smilende personale, som til enhver tid fandt løsninger. Ligefra 3 fødselsdagsbørn, en bib-test i en håndboldhal før morgenmad til mødelokale med Champions League fodbold om aftenen. Efter 9 træningspas og 2 træningskampe, valgte vi sidste dag at bytte vores formiddagstræning ud med fritid. Nogle spillede badminton, andre i svømmehallen og nogle slappede af i caféen”. Læs mere
U14 elite, årgang 2003. AB Tårnby
“Jeg vil gerne på spillernes, min assistenttræners og egne vegne sige tusind tak for et perfekt arrangement og ophold hos jer. Vi blev mødt med åbenhed, velvillighed og følte os yderst velkomne og godt betjent fra vi ankom ...til vi rejste igen. Husene er super gode og velindrettede, maden er fremragende, serviceniveauet er højt og Arne havde igen arrangeret et perfekt antal træningskampe og super gode og relevante træningsmodstandere. Jeg kommer helt sikkert igen med de hold jeg træner, og det ser ud til at blive de samme drenge/unge mænd som nu og de klappede samlet og begejstret da jeg forespurgte om vi skulle gentage opholdet næste år” Læs mere
Torben Møller Pedersen, Fjordager IF
“Vil gerne lette på hatten for en god weekend på jeres dejlige center. Vi fik arbejdet godt med de ting vi kom efter, og rammerne var virkelig gode.”
Allan Timm / Østerbro IF / Sportschef

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede