• da
  • en
  • de

 

Fodboldlejr og fodboldophold

Skærbæk Fritidscenter tilbyder dig en skræddersyet fodboldlejr i topklasse. Lad os om alle praktiske gøremål, og brug i stedet tiden på træning og socialt samvær. Med andre ord, så får her de perfekte betingelser for en for fantastisk fodbold træningslejr.

En fodboldlejr ud over det sædvanlige

Med en 3. generations kunstgræsbane og hele seks græsbaner er Skærbæk Fritidscenter et oplagt valg, når det drejer sig om en fodboldlejr med træning i fokus..
I vinterperioden generes træningen ikke af frosthårde eller ødelagte græsbaner, her kan kunstgræsbanen bruges, som også er med de rigtige lysforhold. Banen er endvidere godkendt til turneringsfodbold.

Alle baner er beliggende ved centret, med store opvarmningsarealer og grønne områder i nærheden. Flotte og perfekte omgivelser til seriøs træning. Skulle behovet være der, er der naturligvis også mulighed for træning i en af vores sportshaller under jeres fodbold træningsophold.

Fodbold træningslejr med træningsmodstandere

Vi hjælper gerne med at skaffe passende træningsmodstandere, hvis I ønsker dette på jeres fodbold træningslejr. Vi har kontakt til en lang række lokale klubber, som har hold i alle aldersklasser og på alle niveauer.

Vi klarer også store opgaver

Skærbæk Fritidscenter har endvidere gode erfaringer med større fodboldstævner, og stod bl.a. for afvikling af VM i skolefodbold i 2005. Med 800 deltagere fra 22 nationer fordelt på ikke mindre end 100 kampe (nogle med direkte TV transmission), var kravene til faciliteterne naturligvis høje. Dette kan du også nyde godt af på netop jeres fodboldlejr, fordi vi har både erfaring og viden i, hvad der fungerer.
Afviklingen forløb problemfrit og Skærbæk Fritidscenter høstede også allerede dengang mange flotte roser for de flotte rammer og personalets høje serviceniveau.

Fodboldlejr med overnatning

Overnatning i forbindelse med jeres fodboldlejr sker i de moderne feriehuse. Skal det være et billigere ophold til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesal.
I Skærbæk Fritidscenter kan I virkelig koncentrere jer om sporten, lade os klare alt det praktiske og sikre at i får en uovertruffen fodbold træningslejr.

Ring til os på +45 74 75 19 70 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde

eller udfyld denne formular så kontakter vi dig.