• da
  • en
  • de

 

Håndboldlejr og håndboldophold

Skærbækcentret tilbyder nogle af de bedste forhold til seriøs håndboldtræning og på en håndboldlejr hos os overlades intet til tilfældighederne.

Centret har de helt rigtige rammer, når det gælder en håndbold træningslejr, også på højt plan. Her er alle faciliteter man som træner kan ønske sig, og så er serviceniveauet helt i top.

Håndbold træningslejr i centrets hjerte

De 2 sportshaller, som ligger midt i centret, er sammen med de øvrige faciliteter med til at danne de bedste rammer om enhver håndboldlejr.
Alle faciliteter er lige ved hånden, hvad enten det drejer sig om massage, fitnesscenter eller underholdning i fritiden.

Skærbækcentret har ofte lagt hus til forskellige håndboldkampe og stævner, ja sågar landskampe og EM Kval kampe er afviklet i centret. Hver gang har vi modtaget store komplimenter for den professionelle håndtering, samt de flotte lokaliteter – indenfor som udenfor.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være hyggeligt at være på håndboldlejr hos os. Ligesom at sportsudøverne skal have de bedste faciliteter til rådighed. Personalet i centret er klar til at løse næsten enhver tænkelig opgave, og står til rådighed under hele opholdet.

Håndboldlejr i moderne feriehuse

I skærbækcentret ved vi hvor vigtigt det er, at kunne slappe af mellem træningspassene. Vi ved også, at mange har behov for at slappe af på deres egen måde.
Vore dejlige feriehuse gør det muligt at føle sig hjemme, på en måde som man ikke kan, hvis man f.eks. bor på et værelse.

Skal det være en billigere håndboldlejr til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesal.

Maden er bare vigtig

Vores køkken tilbyder hjemmelavet mad i vores hyggelige lokaler. Vi er vant til at lave god kvalitets mad, også til sportsudøvere.

Hvad mener landsholdtrænerne om os?

Steffan Madsen, landstræner for U20 herrer:


Flemming Dam Larsen, landstræner for U18 damer:


Benn Gabriel, delegationsleder for U18 herrer – Holland:

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.