Håndboldlejr og håndboldophold

Skærbækcentret tilbyder nogle af de bedste forhold til seriøs håndboldtræning og på en håndboldlejr hos os overlades intet til tilfældighederne.

Centret har de helt rigtige rammer, når det gælder en håndbold træningslejr, også på højt plan. Her er alle faciliteter man som træner kan ønske sig, og så er serviceniveauet helt i top.

Håndbold træningslejr i centrets hjerte

De 2 sportshaller, som ligger midt i centret, er sammen med de øvrige faciliteter med til at danne de bedste rammer om enhver håndboldlejr.
Alle faciliteter er lige ved hånden, hvad enten det drejer sig om massage, fitnesscenter eller underholdning i fritiden.

Skærbækcentret har ofte lagt hus til forskellige håndboldkampe og stævner, ja sågar landskampe og EM Kval kampe er afviklet i centret. Hver gang har vi modtaget store komplimenter for den professionelle håndtering, samt de flotte lokaliteter – indenfor som udenfor.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være hyggeligt at være på håndboldlejr hos os. Ligesom at sportsudøverne skal have de bedste faciliteter til rådighed. Personalet i centret er klar til at løse næsten enhver tænkelig opgave, og står til rådighed under hele opholdet.

Hvad mener landsholdtrænerne om os?

Lars Jørgensen, assisterende landstræner A-landsholdet kvinder

 

Simon Schøler Raadahl Sørensen, ungdomslandstræner U18/19

Steffan Madsen, ungdomslandstræner for U20/21 herrer:

 

Flemming Dam Larsen, ungdomslandstræner for U18 damer:

 

Benn Gabriel, delegationsleder for U18 herrer – Holland:

Send forespørgsel

Håndboldlejr i moderne feriehuse

I skærbækcentret ved vi hvor vigtigt det er, at kunne slappe af mellem træningspassene. Vi ved også, at mange har behov for at slappe af på deres egen måde.
Vore dejlige feriehuse gør det muligt at føle sig hjemme, på en måde som man ikke kan, hvis man f.eks. bor på et værelse.

Skal det være en billigere håndboldlejr til de yngre årgange, kan vi i perioder tilbyde overnatning i sovesal.

Maden er bare vigtig

Vores køkken tilbyder hjemmelavet mad i vores hyggelige lokaler. Vi er vant til at lave god kvalitets mad, også til sportsudøvere.

Jeg er meget imponeret over jeres faciliteter, og feriehytterne er bare perfekte. Jeg kan helt klart anbefale centret.
Bent Oelenshlæger Poulsen, Tarm IF
“Jeg vil gerne på spillernes, min assistenttræners og egne vegne sige tusind tak for et perfekt arrangement og ophold hos jer. Vi blev mødt med åbenhed, velvillighed og følte os yderst velkomne og godt betjent fra vi ankom ...til vi rejste igen. Husene er super gode og velindrettede, maden er fremragende, serviceniveauet er højt og Arne havde igen arrangeret et perfekt antal træningskampe og super gode og relevante træningsmodstandere. Jeg kommer helt sikkert igen med de hold jeg træner, og det ser ud til at blive de samme drenge/unge mænd som nu og de klappede samlet og begejstret da jeg forespurgte om vi skulle gentage opholdet næste år” Læs mere
Torben Møller Pedersen, Fjordager IF
"Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende den største buket roser til dig og dit team. Det var en fantastisk oplevelse, med en service helt i topklasse. Vi har været på en række forskellige træningsophold/stævner rundt... om i kongeriget, Holland, Spanien m.m. – men ingen steder har det fungeret så godt, som hos jer. Jeres forplejning var helt udover det sædvanlige, hytterne i topklasse, faciliteterne til topkarakterer, så alt i alt et sted vi varmt vil anbefale øvrige HIF’er og andre at tage hen.Læs mere
Jens Eg, Hjerting IF U17
“Vil gerne lette på hatten for en god weekend på jeres dejlige center. Vi fik arbejdet godt med de ting vi kom efter, og rammerne var virkelig gode.”
Allan Timm / Østerbro IF / Sportschef