• da
  • en
  • de

Svømmelejr og svømmeophold

Med et 25 m konkurrencebassin med 6 baner, varmtvandsbassiner, 1 og 3 meter vipper, tidtagerure m.m. er fundamentet lagt for en udbytterig svømmelejr i skærbækcentret.

Centret kan tilbyde jer en svømmelejr i dejlige omgivelser, og med vort servicemindede personale, vil vi også gerne afvikle jeres næste træningslejr, så den bliver en succes.

 

Perfekt mad til din svømmelejr

Vores køkkenchef ved hvilken mad der skal serveres, når der skal være masser af energi til at svømme. Vi serverer ernæringsrigtig kost, som giver svømmerne noget at stå imod med, når der skal trænes hårdt – og så gør det jo ikke noget, at det også smager rigtig godt.

Her kan I virkelig koncentrere jer om sporten, og lade os klare alt det praktiske.

Fordele ved en svømmetræningslejr i skærbækcentret

  • Hyggelige og moderne feriehytter, hvor deltagerne kan bo i grupper
  • Gode svømmefaciliteter
  • Masser af alternative aktiviteter, både indendørs og udendørs
  • Kort til grænsen, Ribe og Rømø samt Nationalpark Vadehavet, hvis jeres svømmelejr og skal have andet indhold end svømning
  • Skærbæk er en mindre, hyggelig by med fred og ro perfekt til træningslejr

 

Hvad siger andre om os?

 “Så er vi hjemme igen efter et dejligt ophold på skærbækcentret. Der skal lyde et stort tak og en stor ros herfra. Alle elementer omkring svømmernes træningslejr var helt i top. En stor tak til køkkenet, som var yderst hjælpsomme. Vi vil varmt anbefale jer til andre”. 
Gitte Poulsen, Gentofte Svømmeklub
“Vil gerne lette på hatten for en god weekend på jeres dejlige center. Vi fik arbejdet godt med de ting vi kom efter, og rammerne var virkelig gode.”
Allan Timm / Østerbro IF / Sportschef
“Vi er meget positive over hele området. Servicen er helt i top både i receptionen og i Caféen. Der er utrolig rent og velholdt alle vegne – med smukke blomsterkummer mm. Det er helt i top”.
Lise Hansen
“Tak for et rigtigt godt træningsophold i dejlige omgivelser med nye moderne faciliteter, god og “sportsrigtig” bespisning og et dejligt, serviceorienteret personale. Vi vil bestemt anbefale feriecentret til andre svømmeklubber.”  
Malene Morsing, Haderslev Svømmeklub
“Et fantastisk feriested for hele familien, der er alt for både store og små. Dejligt at alting ligger så tæt. Venligt og hjælpsomt personale. Bestemt et sted vi vil anbefale til andre”
Josefine Würtz
"Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for et super arrangement. Maden var i top, lokalet var flot pyntet og servicen var helt fantastisk. Hele vejen rundt en dejlig oplevelse, tusind tak."
Karina og Steffan Morgenstern

 

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.