Sjove aktiviteter for hele familien

Book ferien nu

Dejligt aktivitetscenter nær Nationalpark Vadehavet

I skærbækcentret tæt på Nationalpark Vadehavet finder du masser af muligheder. Selvom Nationalpark Vadehavet er en oplevelse i sig selv, så har vi mange aktiviteter på centret, I kan more jer med. Vi har svømmehal med 25 m bassin, varmtvandsbassin, børnebassiner, 1meter- og 3metervipper, vandrutschebane, gratis spabad, dampbad, helsekabine, sauna mv. I svømmehallen er der aktiviteter for hele familien til mange timer. Derfor er der rig mulighed for at komme i vandet, når du tager på ferie hos os.

I finder også et topmoderne 8-baners bowlinganlæg, der er velegnet til såvel hygge som konkurrence. Der er også mulighed for at nyde en kold fadøl og spise lidt lækker mad i forbindelse med jeres bowling – og vi tilbyder naturligvis også “Spis & bowl”. Det kunne eventuelt være en herlig aftenaktivtiet efter en dag i Nationalpark Vadehavet.

Vi har blandt andet også legeland til de små, fitnesscenter, 2 store sportshaller, Kunstnerhuset med vekslende udstillinger, en herlig café med et stort udvalg af lækre retter samt Restaurant Staffeli – en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området.

Året rundt er der masser af forskellige aktiviteter i skærbækcentret – alt fra koncerter, masser af sport og foredrag til landskampe i håndbold og meget mere.

Velkommen til skærbækcentret – Danmarks hyggeligste feriecenter tæt på Nationalpark Vadehavet.

Kom tæt på Nationalpark Vadehavet

Nationalpark Vadehavet ligger ganske tæt på skærbækcentret. Tag de gode vandresko på, og undersøg det smukke landskab, der er helt unikt. Her kan I se nogle af de mange trækfugle, der kommer til området. Er I interesserede i naturens økosystemer, er Nationalpark Vadehavet også det helt rigtige sted at tage hen. Her kan I spotte planter og fugle, der, gennem de sidste mange år, har tilpasset sig de hårde levevilkår i området.

Nationalpark Vadehavet er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste – på højde med fx Grand Canyon, Pyramiderne i Egypten og Akropolis i Athen

I Nationalpark Vadehavet har I virkelig mulighed for at komme tæt på naturens kræfter. To gange om dagen skifter tidevandet, og de små vandløb og mudderfladerne bliver erstattet af havvandet og omvendt. Har I endnu ikke set det, er Nationalpark Vadehavet bestemt et besøg værd. På ingen tid kan I være vidne til, at det smukke landskab ændrer sig, hvilket er helt unikt for området.

Safariture, Nationalpark Vadehavet og den smukke natur

Er I på udkig efter et aktivitetscenter i naturskønne omgivelser, er skærbækcentret et oplagt valg. Vi har sammensat en række af ferier, hvor du får mulighed for at kombinere afslapning med ture ud i det blå. Det kunne eksempelvis være en Sort Sol Safari, hvor I kan få mulighed for at se tusinder og atter tusinder af fugle i smukke formationer på himlen. I kan også booke et lystfiskerophold. Du kan købe fiskekort hos os, og med et ophold på vores aktivitetscenter er der noget for hele familien, hvis ikke alle vil med ud at fiske.

Ellers er en tur til Nationalpark Vadehavet altid en rigtig god ide. Her kan store såvel som små blive fascineret og bjergtaget af den smukke natur. Tag bilen, snør vandreskoene eller lej nogle cykler – mulighederne er mange, men heldigvis ligger Nationalpark Vadehavet ikke særlig langt væk fra skærbækcentret.

Super lækkert sted og rigtig god mad.
Dorte
Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.
Edith Kristensen
Alt var over vores forventninger
Ib
Hermed en hilsen for at sige tak for et rigtig godt arrangement.Maden for rigtig god – der var rigtig mange af vores kunder der roste maden. Dit personale gjorde det rigtig godt – arbejdede fint og sørgede for,at der var ...rigeligt mad på buffet’erne hele tiden. Jeg vil gerne hvis du endnu en gang vil sige tak til dit personale for et godt arrangementLæs mere
Erik, salgschef, Team Esbjerg Elitehåndbold
Jeg har lyst til at give ros til centret for den vellykkede fest, vi holdt 1. pinsedag. Vore gæster var meget imponerede – ikke bare over centrets faciliteter, men også hele atmosfæren – så venligt, smukt og velholdt overa...lt. Også maden fik mange lovord. Alt var velsmagende, og der blev hele tiden fyldt op. Jeg vil især takke for den ekstra service, vi fik med et hvilerum. Det betød rigtig meget for osLæs mere
Laura Enemark
Rigtigt fint sted, rigtigt fine forhold. Og så er der mulighed for at komme i både svømmehal og ud at bowle også.
Mads
Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. ...Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.Læs mere
Carsten S. Hansen
Et center på højt niveau.
Rolf
Det er et rigtigt dejligt sted med vel indrettede huse, og en rigtig god service.
Ivan
Dejligt sted at komme, med en service og personale lidt ud over det sædvanlige.
Jimmi
Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet
Ane-Marie
Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Børn På Hoppepude

Se stort billede

Se stort billede