• da
  • en
  • de

Dejligt aktivitetscenter 

I skærbækcentret finder du masser af muligheder. Vi har svømmehal med 25 m bassin, varmtvandsbassin, børnebassiner, 1 og 3 m. vipper, vandrutschebane, gratis spabad, dampbad, helsekabine, sauna mv. I svømmehallen er der aktiviteter for hele familien til mange timer.

I finder også et topmoderne 8-baners bowlinganlæg, der er velegnet til såvel hygge som konkurrence. Der er også mulighed for at nyde en kold fadøl og spise lidt lækker mad i forbindelse med jeres bowling – og vi tilbyder naturligvis også “Spis & bowl”.

 

Vi har blandt andet også legeland til de små, fitnesscenter, fysioterapi, 2 store sportshaller, Café med et stort udvalg af lækre retter, Restaurant Staffeli -en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og Kunstnerhuset med vekslende udstillinger.

Og året rundt er der masser af forskellige aktiviteter i skærbækcentret – alt fra koncerter, masser af sport, foredrag til landskampe i håndbold og meget mere.

Velkommen til skærbækcentret – Danmarks hyggeligste feriecenter.

Super lækkert sted og rigtig god mad.
Dorte
Vi fejrede min 75-års fødselsdag med familien. Alle var vildt begejstrede for deres huse og område samt festmiddagen i Staffeliet. Det kunne ikke have været bedre og jeg vil varmt anbefale det til andre.
Edith Kristensen
Alt var over vores forventninger
Ib
Hermed en hilsen for at sige tak for et rigtig godt arrangement.Maden for rigtig god – der var rigtig mange af vores kunder der roste maden. Dit personale gjorde det rigtig godt – arbejdede fint og sørgede for,at der var rigeligt mad på buffet’erne hele tiden. Jeg vil gerne hvis du endnu en gang vil sige tak til dit personale for et godt arrangement
Erik, salgschef, Team Esbjerg Elitehåndbold
Jeg har lyst til at give ros til centret for den vellykkede fest, vi holdt 1. pinsedag. Vore gæster var meget imponerede – ikke bare over centrets faciliteter, men også hele atmosfæren – så venligt, smukt og velholdt overalt. Også maden fik mange lovord. Alt var velsmagende, og der blev hele tiden fyldt op. Jeg vil især takke for den ekstra service, vi fik med et hvilerum. Det betød rigtig meget for os.
Laura Enemark
Rigtigt fint sted, rigtigt fine forhold. Og så er der mulighed for at komme i både svømmehal og ud at bowle også.
Mads
Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.
Carsten S. Hansen
Et center på højt niveau.
Rolf
Vi er en familie på 4, der netop er vendt hjem fra 5 dage på centret. Alt var i top. Fine, rene og rummelige hytter, Fint og rent badeland med opmærksom livredder. Meget flinkt og positivt personale hele vejen rundt. Kan helt klart anbefales.
Gæst
Det er et rigtigt dejligt sted med vel indrettede huse, og en rigtig god service.
Ivan
Dejligt sted at komme, med en service og personale lidt ud over det sædvanlige.
Jimmi
"Et meget dejligt ophold er ved at være slut. Fantastisk serviceminded og smilenden personale. Vi har fået det bedste indtryk af både stedet og ikke mindst personalet."
Ane-Marie Steensen
Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.