• da
  • en
  • de

 

Dejligt aktivitetscenter 

I skærbækcentret finder du masser af muligheder. Vi har svømmehal med 25 m bassin, varmtvandsbassin, børnebassiner, 1 og 3 m. vipper, vandrutschebane, gratis spabad, dampbad, helsekabine, sauna mv. I svømmehallen er der aktiviteter for hele familien til mange timer.

I finder også et topmoderne 8-baners bowlinganlæg, der er velegnet til såvel hygge som konkurrence. Der er også mulighed for at nyde en kold fadøl og spise lidt lækker mad i forbindelse med jeres bowling – og vi tilbyder naturligvis også bøf og bowl.

Vi har blandt andet også legeland til de små, fitnesscenter, fysioterapi, 2 store sportshaller, Café med et stort udvalg af lækre retter, Restaurant Staffeli, en rigtig hyggelig familierestaurant med en skøn udsigt over området og Kunstnerhuset med vekslende udstillinger.

Og året rundt er der masser af forskellige aktiviteter i skærbækcentret – alt fra koncerter, foredrag til landskampe i håndbold og meget mere.

Velkommen til skærbækcentret – Danmarks hyggeligste feriecenter.

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.