Torsdag den 26. februar 2026 kl. 18:00 - Torsdag den 26. februar 2026 kl. 20:00
Glæd dig til Sønderjyllands Gourmetuge 2026, hvor vi – sammen med flere andre restauratører på tværs af Sønderjylland – åbner dørene og inviterer til en eksklusiv gourmetoplevelse.
I år foregår gourmetugen i vores smukke selskabslokale, Restaurant Staffeli, hvor vi lover en aften fyldt med smagfulde overraskelser og udsøgte råvarer.
Kom og nyd gourmetmenuen på én af følgende dage:
Torsdag d. 26. februar
fra kl. 18.00-20.00
eller fra kl. 18.30-20.30
Fredag d. 27. februar
fra kl. 18.00-20.00
eller fra kl. 18.30-20.30
Lørdag d. 28. februar
fra kl. 18.00-20.00
eller fra kl. 18.30-20.30
Kun 295 kr. pr. person for en tre-retters gourmetmenu.
En oplevelse, der kombinerer kvalitet, kreativitet og Sønderjyllands bedste råvarer.
Vores køkken har sammensat en menu, hvor hver detalje er gennemarbejdet, og hvor smagen står i centrum.
Forret:
Lavvarmet laks med urtecrust og bagte beder, toppet med muslingecreme skilt med grøn olie. Serveres med friskbagt brød og smør.
Hovedret:
Lammekølle med urtetapenade og stegt kål ledsaget af pommes fondant med løgkompot og syltet tranebær, serveret med sauce Espagnole.
Dessert:
Sønderjyske gode råd i lag med æble- og havtornkompot og hvid chokolade hertil citron- og timianis.
| Mandag |
|---|
| Tirsdag |
| Onsdag |
| Torsdag |
| Fredag |
| Lørdag |
| Søndag |
| Mandag |
|---|
| Tirsdag |
| Onsdag |
| Torsdag |
| Fredag |
| Lørdag |
| Søndag |
| Mandag |
|---|
| Tirsdag |
| Onsdag |
| Torsdag |
| Fredag |
| Lørdag |
| Søndag |