• da
  • en
  • de

Flotte festlokaler i skærbækcentret

Skønne omgivelser i Sønderjylland, flotte festlokaler til alle slags fester og et køkken, der er garant for maden, hvad enten det er en gourmetmenu, buffet eller en helt anden menu I ønsker.

Festlokaler i alle størrelser

Hele teamet i skærbækcentret står klar til at hjælpe jer med at arrangere festen, uanset om I skal holde rund fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, barnedåb, konfirmation, fætter/kusine fest eller en anden familiefest. Lad os komme med et tilbud på netop din fest i vores smukke festlokaler.

chevron-right chevron-left

Flot udsmykkede festlokaler

Her gøres der meget ud af udsmykningen. Vores blomsterdekoratør hjælper gerne med at vælge de rigtige farvesammensætninger.

I vores selskabslokaler er der plads til alt fra 10-300 gæster, og i de festligt pyntede aktivitetshaller er der endda plads til 800 gæster.

Vi laver også gerne temafester, hvis det skal være ekstra festligt.

Musik til festen – den klarer vi også

Vi er gerne behjælpelig med formidling af DJ eller levende musik til festen i vores selskabslokaler. Ønskes en helt anden slags underholdning, står vi også klar.

Vi kan også tilbyde at kombinere jeres fest med andre aktiviteter i centret, som f.eks. bowling, skydning, folkedans osv.

Ingen keder sig i vores center

Skal festdeltagerne strække benene, er der altid spændende kunst på væggene i skærbækcentret, som er værd at fordybe sig i.

Overnatning i moderne feriehuse

Har dine gæster brug for en overnatning i forbindelse med din fest, kan I også få dette til en specialpris.

Roser fra tidligere kunder i skærbækcentrets festlokaler:

“Tusinde tak for spændende og velsmagende retter og flot opdækning i Restaurant Staffeli. Jeg havde en dejlig dag, og var meget tilfreds” – Ruth Snitker

“Perfekt sted for alle generationer – de unge hyggede sig med bowling og de helt små oldebørn kunne boltre sig i legelandet.
Dejligt sted for alle i familien.”

“Jeg har lyst til at give ros til centret for den vellykkede fest, vi holdt 1. pinsedag. Vore gæster var meget imponerede – ikke bare over centrets faciliteter, men også hele atmosfæren – så venligt, smukt og velholdt overalt. Også maden fik mange lovord. Alt var velsmagende, og der blev hele tiden fyldt op. Jeg vil især takke for den ekstra service, vi fik med et hvilerum. Det betød rigtig meget for os.” – Laura Enemark

“Tak for en dejlig fest. Smukt pyntet lokale og borde og superlækker mad. Perfekt sted for alle generationer – de unge hyggede sig med bowling og de helt små oldebørn kunne boltre sig i legelandet. Dejligt sted for alle i familien” – Aksel Brandt

“I havde virkelig gjort det perfekt, og så har i et meget venlig og hjælpsomt personale. Alle var ovenud begejstret. Med venlig hilsen Bente og Frank”

“Tak for et godt arrangement her i weekenden. Det hele klappede og servicen var i top. Rammerne hos jer er simpelthen fantastiske til sådan et arrangement. Skulderklap til hele holdet” – May Sørensen

Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.