Find festlokaler og mad til dit arrangement

Send forespørgsel

Hold din fest på en hyggelig restaurant i Sønderjylland

Er du på udkig efter en skøn restaurant i Sønderjylland til din næste fest? Eller ønsker du ikke selv at stå for madlavningen til næste fest? Lad skærbækcentret hjælpe dig, så du kan få mere tid til at være sammen med dine gæster, når næste festlige lejlighed står for døren.

I skærbækcentret får du alle muligheder. Vores hyggelige restaurant i Sønderjylland ligger i de smukkeste omgivelser. Og er du på udkig efter en restaurant nær Rømø? Så vælg skærbækcentret, da vi kun ligger en kort køretur fra den skønne ferieø.

Hos skærbækcentret får du flotte festlokaler til alle slags fester og et køkken, der er garant for maden, hvad enten det er en gourmetmenu, buffet eller en helt anden menu, I ønsker.
Hele teamet i skærbækcentret står klar til at hjælpe jer med at arrangere festen, uanset om I skal holde rund fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, barnedåb, konfirmation, fætter/kusine fest eller en anden familiefest. I Restaurant Staffeli, vores hyggelige restaurant i Skærbæk ved Rømø får du altid den bedste stemning og højt til loftet.

Send en forespørgsel

Lad os komme med et tilbud på netop din fest i vores smukke festlokaler. Se vores lækre festmenu her.

Så er du på udkig efter en restaurant i Sønderjylland eller en restaurant nær Rømø, hvor du kan holde din fest? Så lad valget falde på skærbækcentret.

Ønsker du og familien blot at spise i skærbækcentret, er I velkomne i Restaurant Staffeli eller i vores dejlige café. Begge steder finder I noget for både børn og voksne – og til familievenlige priser.

Ønsker I at få maden leveret hjem til jer, tilbyder vi også “Mad ud af huset”– vi leverer mad fra vores restaurant i Sønderjylland. Du kan selvfølgelig også leje borde, stole og service mv. hos os. 

 

Flotte festlokaler på en hyggelig restaurant i Sønderjylland

Når festen skal holdes, er det vigtigt, at der er styr på det hele. I skærbækcentret finder du Restaurant Staffeli, en hyggelig restaurant i Sønderjylland. Skal festen holdes, mens I er på ferie, har vi 87 skønne feriehuse, hvor I og Jeres gæster har mulighed for at overnatte efter en dejlig fest i det sønderjyske.

I vores festlokaler og restaurant i Sønderjylland gør vi meget ud af udsmykningen. Vores blomsterdekoratør hjælper gerne med at vælge de rigtige farvesammensætninger. Har du en yndlingsfarve? Så kan vi også sagtens lave skønne dekorationer i den farve, som kan pynte i vores restaurant i Sønderjylland.

Uanset om du er på udkig efter et sted til den mindre fest, eller en restaurant nær Rømø med plads til mange mennesker, så kan du holde din fest hos skærbækcentret. I vores selskabslokaler er der plads til alt fra 10 til 300 gæster, og i de festligt pyntede aktivitetshaller er der endda plads til 800 gæster.

Vi laver også gerne temafester, hvis det skal være ekstra festligt.

Skal der musik til festen på vores restaurant nær Rømø?

Vi er gerne behjælpelig med formidling af DJ eller levende musik til festen i vores selskabslokaler og restaurant nær Rømø. Ønskes en helt anden slags underholdning, står vi også klar til at hjælpe. Så kan du få en forrygende fest i Restaurant Staffeli nær Rømø.

Vi kan også tilbyde at kombinere jeres fest med andre aktiviteter i centret, som f.eks. bowling, skydning, folkedans osv. Det er altid en garanti for en fest uden lige i vores restaurant nær Rømø, og du er sikker på at holde en fest, ingen vil glemme.

Overnatning efter festen i vores restaurant nær Rømø?

Har dine gæster brug for en overnatning i forbindelse med din fest i vores restaurant nær Rømø, kan I også få dette til en specialpris. Se mere om vores dejlige feriehuse her.

 

Ingen skal kede sig, når de besøger vores restaurant I Sønderjylland

Skal festdeltagerne strække benene, er der altid spændende kunst på væggene i skærbækcentret, som er værd at fordybe sig i. Eller besøg en af de løbende udstillinger, der er i Kunstnerhusets atelier, og fordyb dig i de fineste værker. Og til børnene er der både et spændende legeland og forskellige morskabsautomater. Der er også et udendørs legeland med masser af legeredskaber og kæmpe hoppepude.

I er selvfølgelig også velkomne både på bowlingbanerne og i vores dejlige svømmehal, hvis I vælger at holde næste fest i vores hyggelige restaurant i Sønderjylland.

Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. ...Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.Læs mere
Carsten S. Hansen
Jeg har lyst til at give ros til centret for den vellykkede fest, vi holdt 1. pinsedag. Vore gæster var meget imponerede – ikke bare over centrets faciliteter, men også hele atmosfæren – så venligt, smukt og velholdt overa...lt. Også maden fik mange lovord. Alt var velsmagende, og der blev hele tiden fyldt op. Jeg vil især takke for den ekstra service, vi fik med et hvilerum. Det betød rigtig meget for osLæs mere
Laura Enemark
Vi havde en helt perfekt dag, og alt forløb som det skulle. Vi har ikke en finger at sætte på noget, så mange tak for god service.
Jacob, barnedåb/bryllupsfest
Det var en fantastisk aften! – Flot buffet! – Flot musik! – Og hvor er I dygtige til at arrangere og få det hele til at fungere. - PERFEKT!!!
Torben, gæst ved julekoncert
Meget imødekommende og venligt personale med humor. Man følte sig ekstra godt tilpas – Det kan næppe være bedre!
Ebbe
Dejligt sted i nærheden af mange skønne oplevelser og rigtig gode faciliteter. Var gerne blevet et par dage mere
Bettina
Super lækkert sted og rigtig god mad.
Dorte
Vi har kun mødt venlighed – både pr. tlf. v/bestilling og samme ved ankomst – Søde, rare og venlighed fra alle – vi har igen i år følt os velkomne!
Flemming Bjørn
Vi er imponerede over stedet. Stor ros til ledelse og bestyrelse (hvis findes). Det oser af engangement, der er rent overalt og “velplejede” udearealer. Rent og pænt i huset vi overtog. Vi håber det bedste for centret og... har lyst til at vende tilbage og anbefaler det til andreLæs mere
Ellen
Kan absolut anbefales at tage en forlænget weekend eller mini ferie på skærbækcentret da det ligger i natur skønne omgivelser
Henriette
Tak for et godt arrangement her i weekenden. Det hele klappede og servicen var i top. Rammerne hos jer er simpelthen fantastiske til sådan et arrangement. Skulderklap til hele holdet
May Sørensen
Alle os der var til festligt arrangement hos jer i Fritidscenteret lørdag den 9. juni (i Atelier/lokale 4-Gul), vil gerne sige tak for utrolig lækker mad, super service og rigtig god stemning. Også hele planlægningen med jer,... var let at have med at gøre – alt blev jo smidigt fikset via mail. Nemmere kan det ikke gøres. Vi kommer igen, når vi skal fejre 35 års jubilæumLæs mere
Pia Steensen, Helle Munksgaard og Karen Stange, Glade hilsner på vegne af 9.A anno 1988, Skærbæk Kommuneskole

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Velkommen på træningslejr i Skærbækcentret

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede

Se stort billede