• da
  • en
  • de

Flotte festlokaler i skærbækcentret

Skønne omgivelser i Sønderjylland, flotte festlokaler til alle slags fester og et køkken, der er garant for maden, hvad enten det er en gourmetmenu, buffet eller en helt anden menu I ønsker.

Festlokaler i alle størrelser

Hele teamet i skærbækcentret står klar til at hjælpe jer med at arrangere festen, uanset om I skal holde rund fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, barnedåb, konfirmation, fætter/kusine fest eller en anden familiefest. Lad os komme med et tilbud på netop din fest i vores smukke festlokaler.

 

Flot udsmykkede festlokaler

Her gøres der meget ud af udsmykningen. Vores blomsterdekoratør hjælper gerne med at vælge de rigtige farvesammensætninger.

I vores selskabslokaler er der plads til alt fra 10-300 gæster, og i de festligt pyntede aktivitetshaller er der endda plads til 800 gæster.

Vi laver også gerne temafester, hvis det skal være ekstra festligt.

Musik til festen – den klarer vi også

Vi er gerne behjælpelig med formidling af DJ eller levende musik til festen i vores selskabslokaler. Ønskes en helt anden slags underholdning, står vi også klar.

Vi kan også tilbyde at kombinere jeres fest med andre aktiviteter i centret, som f.eks. bowling, skydning, folkedans osv.

Ingen keder sig i vores center

Skal festdeltagerne strække benene, er der altid spændende kunst på væggene i skærbækcentret, som er værd at fordybe sig i.

Overnatning i moderne feriehuse

Har dine gæster brug for en overnatning i forbindelse med din fest, kan I også få dette til en specialpris.

Velkommen i Restaurant Staffeli

 

Hvad siger vores gæster

Tak for dejlig mad. Grønkålsalaten var lige som ønsket, I år prøvede vi lidt andet, tigerrejer på salat bund og skinkesuppe i butterdejsskaller, det var let mad,men som smagte utrolig godt, det kunne både små og store spise. godt nytår
Mette
Jeg har rost både køkken og servering for arrangementet. Det kunne ikke forløbe bedre. Børnene og konfirmanden hyggede sig gevaldig og det gjorde resten af de inviterede også. Tror vores “forsamling” lukkede og slukkede. Der var i hvert fald stille i centret, da vi gik. Maden var super og fik masser af roser. Serveringen som Anja og Louise stod for, var ligeledes helt i top. Personalet har lavet en super reklame for Skærbæk Fritidscenter. Tror det udløste Jer afvikling af en ny konfirmation fra vores venner i Tønder.
Carsten S. Hansen
Jeg har lyst til at give ros til centret for den vellykkede fest, vi holdt 1. pinsedag. Vore gæster var meget imponerede – ikke bare over centrets faciliteter, men også hele atmosfæren – så venligt, smukt og velholdt overalt. Også maden fik mange lovord. Alt var velsmagende, og der blev hele tiden fyldt op. Jeg vil især takke for den ekstra service, vi fik med et hvilerum. Det betød rigtig meget for os.
Laura Enemark
Vi havde en helt perfekt dag, og alt forløb som det skulle. Vi har ikke en finger at sætte på noget, så mange tak for god service.
Jacob, barnedåb/bryllupsfest
Det var en fantastisk aften! – Flot buffet! – Flot musik! – Og hvor er I dygtige til at arrangere og få det hele til at fungere. - PERFEKT!!!
Torben, gæst ved julekoncert
Meget imødekommende og venligt personale med humor. Man følte sig ekstra godt tilpas – Det kan næppe være bedre!
Ebbe
Dejligt sted i nærheden af mange skønne oplevelser og rigtig gode faciliteter. Var gerne blevet et par dage mere
Bettina
Super lækkert sted og rigtig god mad.
Dorte
Vi har kun mødt venlighed – både pr. tlf. v/bestilling og samme ved ankomst – Søde, rare og venlighed fra alle – vi har igen i år følt os velkomne!
Flemming Bjørn
Vi er imponerede over stedet. Stor ros til ledelse og bestyrelse (hvis findes). Det oser af engangement, der er rent overalt og “velplejede” udearealer. Rent og pænt i huset vi overtog. Vi håber det bedste for centret og har lyst til at vende tilbage og anbefaler det til andre
Ellen
Kan absolut anbefales at tage en forlænget weekend eller mini ferie på skærbækcentret da det ligger i natur skønne omgivelser
Henriette
Altid en oplevelse at besøge, gode udflugts muligheder
Birthe
Tak for et godt arrangement her i weekenden. Det hele klappede og servicen var i top. Rammerne hos jer er simpelthen fantastiske til sådan et arrangement. Skulderklap til hele holdet
May Sørensen
Alle os der var til festligt arrangement hos jer i Fritidscenteret lørdag den 9. juni (i Atelier/lokale 4-Gul), vil gerne sige tak for utrolig lækker mad, super service og rigtig god stemning. Også hele planlægningen med jer, var let at have med at gøre – alt blev jo smidigt fikset via mail. Nemmere kan det ikke gøres. Vi kommer igen, når vi skal fejre 35 års jubilæum!
Pia Steensen, Helle Munksgaard og Karen Stange, Glade hilsner på vegne af 9.A anno 1988, Skærbæk Kommuneskole
Mailchimp Signup
Vi trækker lod om et gavekort på 500 kr. hvert kvartal blandt alle modtagere af vores nyhedsbrev

– så er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet endnu, kan du gøre det her, og straks være med i næste lodtrækning.

Der udsendes nyhedsbreve 1-2 gange om måneden og vil indeholde information om nyheder, tilbud og markedsføring fra skærbækcentret. Du kan altid afmelde igen.