Hydrohex i svømmehallen

Kom og prøv en ny og revolutionerende vandgymnastikoplevelse, der præsenteres på en skærm. Her er der tale om en virtuel instruktør og ikke en fysisk instruktør.

Hydrohex - den nye bølge af fitness! Forbedr din kondition, kerne-styrke, mobilitet og endda smidighed med de nye træningskoncepter fra Hydrohex: CARDIO, POWER, MOVE og BEAT. Uanset hvad din baggrund er, vil du blive hooked og finde din favorit - om du er mere til sport, styrketræning eller dans.

Hvornår kan jeg prøve Hydrohex

Vi ses i svømmehallen hver tirsdag kl. 19.30-20.15 og lørdag kl. 10.15-11.00.

Brugen af Hydrohex er inkluderet i billetprisen.

Uanset om du er begynder eller allerede hooked på vandtræning, vil du finde din favorit blandt vores fire koncepter: CARDIO, POWER, MOVE og BEAT. De har alle deres eget tema, der varierer fra intens atletisk træning til spændende danse-lignende bevægelser. Vand giver dig fordelen af at tilpasse træningen til dit niveau helt perfekt - så du vil få det sjovt, udvikle din kondition og have lyst til at komme tilbage efter mere træning!

 

 

 

 

 

CARDIO

Vi inviterer dig til at forbedre din smidighed, udholdenhed og have det sjovt med den nye bølge af Hydrohex CARDIO. Få dit hjerte til at slå hurtigere og nå dine mål med hård træning og motiverende musik. Med Hydrohex træner du aldrig alene!

POWER

Føl dig stærk og kontrolleret i hele din krop med cirkeltræning og andre øvelser med høj puls og energi! Den nye bølge af Hydrohex POWER inviterer dig til at presse dig selv og rykke ved dine grænser i dit eget tempo. Forlad poolen stærkere hver gang og kom tilbage efter mere!

MOVE

Udfordr dig selv og bevæg dig til de gode vibrationer fra Hydrohex MOVE. Forbedre din kernekontrol, mobilitet og kondition på dit eget niveau. Føl dig energisk, forfrisket og klar til dit næste move!

BEAT

Hydrohex BEAT er den perfekte kombination af sjov, rytme og fitness-træning! Føl musikken og flowet hele vejen fra top til tå og bevæg dig i din egen stil. Det er tid til at et tage et step up med koreografierne fra BEAT!

Vi har selvfølgelig også alternativer

Hvis du hellere vil til mere traditionel vandgymnastik med en fysisk instruktør har du selvfølgelig også mulighed for det - se de forskellige muligheder her

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag