Kunstnerhuset i Skærbækcentret arrangerer året rundt korte og lange kurser indenfor kunst og workshop.

Du kan se de aktuelle kurser og workshops lige her. De ligger også fremme i Kunstbutikken, hvor vi har inspiration til kreative oplevelser til både dig, din nabo og din kollega!

Ring på telefon 74 75 19 70 eller send en mail til metteg@scsk.dk, hvis du vil høre mere om det spændende malerkursus, glaskursus, de andre kunstnerworkshops eller booke overnatning i forbindelse hermed.

6 spændende kunstworkshops i Kunstnerhuset d. 18 & 19. nov. samt 25. & 26. nov.

Kunstworkshop, tapas & bobler d. 18. & 25. nov. kl. 09

Kunstworkshop for børn d. 19. nov. kl 09

Kunstworkshop og kage for unge og voksne d. 19. nov. kl. 12.30

Kunstworkshop og æbleskiver for børn og voksne d. 26. nov. kl. 09 og 12.30

Læs meget mere om indholdet de de forskellige workshops  - det er også her du køber billetten for at deltage: https://billet.skaerbaekcentret.dk

SE MERE SE MINDRE
Hent flere

Workshops og kurser

Glaskursus eller kunstworkshop?

FOF Tønder og Kunstnerhuset samarbejder om spændende og udviklende kunstkurser og kunstworkshop samt kulturarrangementer.

Følg med på www.fof.dk/toender/Kursusoversigt/kunst-og-fritid og læs om de nye ting du kan gå til. Vores malerkursus, glaskursus og andre kunstworkshops foregår i Skærbæk. I lyse og moderne værksteder i Kunstnerhuset, der ligger som en del af skærbækcentret.

Malerkursus og kunstworkshop med overnatning

Nogle kunstworkshops strækker sig over flere dage eller en weekend – og så er det heldigt, at vi har gode overnatningsfaciliteter i forbindelse med Kunstnerhuset.

Skærbæk Ferieby ligger lige ved siden af med mange flotte og moderne feriehytter, der kan lejes i ét eller flere døgn. Derfor er det ingen hindring, hvis du kommer langvejs fra.

Klar til at booke?

Vil du med på malerworkshop?

Klar til at booke?

Kursus- og konferencecenter + Danmarks hyggeligste feriecenter + Sport & ophold + Fest & mad + Nationalpark Vadehavet + meget mere...

Find vores åbningstider

Svømmehal
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Reception
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Caféen & bowling
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag